Θρίλερ στους δρόμους της Βοστώνης

Αδέρφια τσετσενικής καταγωγής είναι οι δύο ύποπτοι για τις αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις στο Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Το όνομα του δεύτερου επιζήσαντα αδελφού που καταζητείται από τις αμερικανικές αρχές είναι Τζογκάρ Τσαρνάεφ. Είναι το παιδί με το λευκό καπελάκι που εδώ και ώρες η αστυνομία έχει ορίσει ως βασικό ύποπτο για τα χτυπήματα στον μαραθώνιο και σήμερα εμφανίστηκε αρχικά στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ και στη συνέχεια στην περιοχή Watertown εν μέσω πυροβολισμών και εκρήξεων

Ο αδερφός του τραυματίσθηκε θανάσιμα κατά την καταδίωξη

από τις αστυνομικές δυνάμεις. Γιατρός του νοσοκομείου δήλωσε ότι ο ύποπτος έφερε πολλαπλά τραύματα από σφαίρες και πιθανώς και από έκρηξη.

«Πολλαπλά τραύματα, από έκρηξη, τραύματα από σφαίρες. Έφθασε εδώ με καρδιακή ανακοπή», δήλωσε ο γιατρός του νοσοκομείου Μπεθ Ισραελ.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές στα περίχωρα της Βοστόνης, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του «υπόπτου Νο.2»

Οι εκκλήσεις των αρχών προς τους κατοίκους στην Watertown είναι δραματικές.

«Πιστεύουμε ότι είναι τρομοκράτης, πιστεύουμε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που ήρθε εδώ για να σκοτώσει» αναφέρει η αστυνομία, η οποία ζήτησε από τους κατοίκους της πόλης «να παραμείνουν μακριά από τα παράθυρα» των σπιτιών τους και «να μην ανοίγουν την πόρτα τους».

Η αστυνομία της Βοστόνης ανακοίνωσε ότι έχει διακοπεί η λειτουργία των μέσων μεταφοράς σε ολόκληρη την περιοχή του Κόλπου της Μασαχουσέτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα