Την 1η Μαΐου το επόμενο “Call of Duty”

To επόμενο Call of Duty θα κάνει την εμφάνιση του πιθανότατα την 1η Μαΐου σύμφωνα με το επίσημο site του παιχνιδιού.

H πρώτη παγκόσμια αποκάλυψη του παιχνιδιού θα γίνει την 1η Μαΐου από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, παράλληλα με την έναρξη των πλέι-οφ για το NBA στις ΗΠΑ.

Επίσης

στην ιστοσελίδα διακρίνονται “κουτιά” που μάλλον περιλαμβάνουν screenshots, artwork ή videos του παιχνιδιού και θα ανοίγουν σταδιακά μέσα στις επόμενες ημέρες για τους φανατικούς και όχι μόνο υποστηρικτές και παίκτες του παιχνιδιού που θα μπορούν να πάρουν μια γεύση από τα όσα θα περιλαμβάνει το παιχνίδι.

Μάλιστα ο CEO της Activision, η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του τίτλου, Eric Hirshberg δήλωσε για το φετινό Call of Duty: «Αυτή τη χρονιά αναμένουμε ότι θα επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο την παρουσία μας με το ολοκαίνουργιο επικό first-person shooter της σειράς Call of Duty. Από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, το παιχνίδι είναι φανταστικό και θα φέρει πολλές σημαντικές καινοτομίες στη σειρά».

Μάσα στις επόμενε ημέρες θα αρχίσουν να διαρρέουν trailers και screenshots του παιχνιδιού, που θα μας δώσουν περαιτέρω εικόνες. Αναμένουμε λοιπόν για την επόμενη «αποκάλυψη».

Keywords
Τυχαία Θέματα