Την απήγαγαν για να πουλήσουν το μωρό της

Θύμα κυκλώματος εμπορίας βρεφών έπεσε μια 31χρονη εγκυμονούσα Βουλγάρα, την οποία είχαν «φυλακίσει» δύο ομοεθνείς της αρχικά σε σπίτι στην Καρδίτσα και σε συνέχεια σε ένα άλλο στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα, που βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αρχικά περιορίστηκε σε ένα σπίτι στην Καρδίτσα από τους δύο, οι οποίοι είχαν υποσχεθεί ότι θα την βοηθήσουν, αλλά όταν αντελήφθη πως σκόπευαν να της αρπάξουν το βρέφος που θα γεννούσε και να το πουλήσουν προσπάθησε να ειδοποιήσει συγγενείς της.

Ωστόσο

η προσπάθεια της αυτή έγινε αντιληπτή και μεταφέρθηκε σε άλλο σπίτι στη Λάρισα. Στην προσπάθεια της να ξεφύγει, η γυναίκα, προφασίστηκε δύο φορές ότι είχε πόνους στην κοιλιά, με αποτέλεσμα οι απαγωγείς της να αναγκαστούν να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν υπό στενή επιτήρηση, ώστε να μη μιλήσει, η ίδια κατάφερε να ενημερώσει τους γιατρούς, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, ενώ όπως προέκυψε έχουν και συνεργό, ο οποίος είναι αδελφός του ενός και ήδη έγκλειστος στις φυλακές.

Η δράση της σπείρας που πουλούσε τα βρέφη από 2.500 μέχρι 4.000 ευρώ, φαίνεται ότι επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις γι αυτό και η έρευνα συνεχίζεται.

πηγή:iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα