Την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Αμαρουσίου ανακοίνωσε ο Γ. Πατούλης

Εκ νέου υποψήφιος για το Δημαρχιακό αξίωμα στις εκλογές του 2014 θα είναι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που το ανακοίνωσε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδυασμού «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη», την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013.

Ο κ. Πατούλης, κατέθεσε την προσωπική του δέσμευση ότι «και το 2013 το Μαρούσι θα εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται στο πλευρό κάθε δημότη, κάθε εργαζόμενου, αρωγός και πολύτιμο στήριγμα κάθε ανθρώπου που έχει

ανάγκη, ώστε να μπορεί να ζει με αξιοπρέπεια».

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος της πόλης, ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την τιμητική παρουσία τους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδυασμού, τονίζοντας ότι το έργο της Διοίκησης θα συνεχισθεί αμείωτο και το 2013.

«Το 2013 βάζουμε τις ισχυρές βάσεις για να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για να μην επιτρέψουμε να γυρίσει το Μαρούσι πίσω. Βάζουμε τις ισχυρές βάσεις για να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του Μαρουσιώτικου λαού, για να πετύχουμε την επανεκλογή μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Θα είμαι και πάλι υποψήφιος, πρώτος στη μάχη για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο αναγέννησης της πόλης, που όλοι μαζί ξεκινήσαμε το 2007» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα