Το BlackBerry Mini Keyboard είναι εδώ!

Η εταιρεία Research In Motion (RIM) παρουσίασε το BlackBerry Mini Keyboard, το νέο μικρό και φορητό αξεσουάρ για το BlackBerry PlayBook tablet.

Το Mini Keyboard διαθέτει σύστημα γραφής QWERTY

και επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν στο BlackBerry PlayBook, σαν να χρησιμοποιούσαν την οθόνη αφής του tablet απευθείας.

Το BlackBerry Mini Keyboard αποτελεί ουσιαστικά φορητό πληκτρολόγιο και παραδίδεται μαζί με μία θήκη που χρησιμοποιείται και ως βάση για το tablet.

Όταν το πληκτρολόγιο είναι ενεργό, το εικονικό πληκτρολόγιο του PlayBook tablet παραμένει κρυμμένο, αφήνοντας ελεύθερη ολόκληρη την οθόνη.

Παράλληλα, έχει επιφάνεια αφής, γι’ αυτό ο χρήστης μπορεί να κάνει κινήσεις, παρόμοιες με αυτές που προσφέρει το κλασικό «ποντίκι» και η επιφάνεια επαφής ενός laptop.

Όσον αφορά στο πάχος του, είναι μικρότερο από 6mm, ενώ χρησιμοποιεί τον micro-USB φορτιστή που συνοδεύει το BlackBerry PlayBook και η μπαταρία του κρατάει για 30 ημέρες με μία πλήρη φόρτιση!

Τέλος, είναι συμβατό με τα μηνύματα του νέου BlackBerry PlayBook 2.0, τις επαφές και τις εφαρμογές Ημερολογίου, καθώς και τα Documents To Go, τα οποία επιτρέπουν την πρόσβαση στο Windows desktop και στις εφαρμογές από το tablet, όταν ο χρήστης βρίσκεται μακριά από αυτό.

Πηγή: pcw.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα