Το απόλυτο με Super Μάριο!

Η Γερμανία έκανε το δύο στα δύο στο Euro, βάζοντας… πλώρη για πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, μετά την επικράτηση της επί της Ολλανδίας με 2-1. Πρωταγωνιστής της νίκης των «πάντσερ» ήταν για ακόμη μία φορά ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος με δύο όμορφα προσωπικά γκολ χάρισε την νίκη στην ομάδα του, ενώ ο Super Μάριο έχει πετύχει και τα τρία γκολ της Γερμανίας στο τουρνουά.

Από την άλλη, οι Ολλανδοί απογοήτευσαν για ακόμη μία φορά, έμειναν στους μηδέν βαθμούς και στον πάτο της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου, και πλέον θέλουν οπωσδήποτε την νίκη κόντρα στην Πορτογαλία με διαφορά δύο γκολ και παράλληλα ήττα της Δανίας από την Γερμανία, για να προκριθούν στους «8» της διοργάνωσης.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς ο γρήγορος ρυθμός, η καλή κυκλοφορία και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες συμπλήρωναν το «παζλ» του παιχνιδιού στα πρώτα είκοσι λεπτά. Ο Μάριο Γκόμεζ στο 25’με εκπληκτική ενέργεια και ωραίο τελείωμα έβαλε σε θέση οδηγού τα πάντσερ, ενώ στο 39’ με αριστοτεχνικό πλασέ διπλασίασε τα δικά του τέρματα όπως και της ομάδας τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ολλανδία έδειξε σημεία ζωής και άρχισε να πιέζει περισσότερο για τη μείωση του σκορ.

Η όμορφη προσωπική ενέργεια του Φαν Πέρσι έξω από την περιοχή και το έξοχο τελείωμα στο 73’ (2-1) έβαλε τους «οράνιε» ξανά στο παιχνίδι. Οι Ρόμπεν, Σνάιντερ και Φαν Πέρσι δεν κατάφεραν τελικά με τις χαμένες τους ευκαιρίες να αλλάξουν το ρου του αγώνα, με την Ολλανδία να γνωρίζει τη δεύτερη της ήττα στο θεσμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα