Το διαζύγιο… αδυνάτισε τον Tom Cruise

Επισήμως χωρισμένοι είναι ο Tom Cruise και η Katie Holmes, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, η υπόθεση του πρώην ζευγαριού «έκλεισε» τη Δευτέρα. Μάλιστα, το διαζύγιο επισπεύστηκε, καθώς πρόκειται για δύο αστέρες του κινηματογράφου.

Ωστόσο, ο χωρισμός είχε παράπλευρες απώλειες για τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος δεν έχασε μόνο το έτερο ήμισύ του αλλά και κιλά από το κορμί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που

προέρχονται από το φιλικό του περιβάλλον, ο Tom στεναχωρήθηκε πολύ όταν άκουσε από την Katie πως του ζητά διαζύγιο. Όπως λένε, για να ξεχάσει τον πόνο του, έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει 6 κιλά σε μόλις τρεις εβδομάδες!

Το γεγονός αυτό (πολύ δουλειά σε συνδυασμό με απώλεια κιλών) έχει σκορπίσει ανησυχία σε συγγενείς και φίλους του. Ωστόσο, ο ίδιος, προς το παρόν, φαίνεται να αγνοεί τις συμβουλές τους και να βρίσκει παρηγοριά στη σκληρή εργασία…

Όπως είναι γνωστό, η Katie ανακοίνωσε τον Ιούνιο την πρόθεσή της να αφήσει τον Tom, όμως μόλις δύο εβδομάδες μετά, επετεύχθη φιλικός διακανονισμός. Η Katie έχει την κηδεμονία της κόρης τους, Suri, ενώ ο Tom διατηρεί το δικαίωμα να την επισκέπτεται αρκετές φορές τον μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα