Το τατουάζ, το μαγιό και η «εκρηκτική» σύντροφος του Ηλία Κασιδιάρη

Σε παραλία της Ραφήνας μετέβη για μπάνιο ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, συνοδευόμενος από την εντυπωσιακής σύντροφό του, τη Μις τουρισμός 2012 Έλενα Κωνσταντινίδου.

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» τους εντόπισε μαζί με τον έτερο βουλευτή του κόμματος Παναγιώτη Ηλιόπουλο και την συνοδό του στην εν λόγω παραλία.

Η Έλενα Κωνσταντινίδου φορούσε ένα καυτό μπικίνι αναδεικνύοντας τις τέλειες αναλογίες της. Σημειώνεται, πως η Έλενα Κωνσταντινίδου είναι(;) η γραμματέας στη Βουλή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία Γ. Κωνσταντόπουλου.

Πάντως, το αξιοσημείωτο είναι πως ο κ. Κασιδιάρης έχει στο δεξί του μπράτσο έναν αγκυλωτό σταυρό φτιαγμένο από μαιάνδρους και σε σχήμα V η αρχαιοελληνική λέξη "ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ", που αποτελεί ρητό του Εφέσιου φιλόσοφου Ηράκλειτου και ερμηνεύεται ως εξής: «Η εγρήγορση του όντος απο την Λήθη προς τον Συμπαντικό Λόγο εξ ου αντλεί ενέργεια».

Παράλληλα, στο μαγιό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής αναγραφόταν «Λ’ ΜΚ», που είναι η σημερινή 35 Μοίρα Καταδρομών στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα