Τον έρωτά της διατυμπανίζει η Κατερίνα Καινούργιου

«Είμαι ερωτευμένη και διανύω μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της στο ΕΓΩ! Weekly, διαψεύδοντας όμως τις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον Μιχάλη Σηφάκη. Στη συνέντευξή της παραδέχθηκε ότι το να δημιουργήσει δική της οικογένεια είναι κάτι που ονειρεύεται εδώ και καιρό: «Είναι ένα όνειρό μου, που θα ήθελα να πραγματοποιήσω. Πρέπει, όμως, μια σχέση να κάνει τον κύκλο της για να δημιουργήσεις οικογένεια».

Απαντώντας στην σκληρή κριτική που της έχει ασκηθεί και σε όσους την κατηγορούν πως η συμμετοχή της στο «Δέστε Τους» περιορίζεται στην "εικόνα" της σχολίασε: «Όποιος παρακολουθεί την πορεία μου, τόσο ως δημοσιογράφος όσο και ως παρουσιάστρια νομίζω ότι έχει καταλάβει ποια είμαι. Έχω συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή. Ο χαρακτήρας μου, το επίπεδό μου φαίνεται από τις συνεντεύξεις μου. Δεν έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι. Δουλεύω δέκα χρόνια και δεν υπάρχει σεζόν που να έχω μείνει χωρίς δουλειά. Εργάζομαι σκληρά και αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Η τηλεόραση δεν είναι μόνο εικόνα. Μπορεί να βασίζεται κατά το ήμισυ, το υπόλοιπο, όμως, είναι αποτέλεσμα σκληρής και ουσιαστικής δουλειάς. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου πει ότι κοιτάζω μόνο την εξωτερική εμφάνιση και την εικόνα μου».

«Έχω κάνει στο παρελθόν λάθη. Αλλά είναι λογικό, όταν είσαι 23 χρονών κοριτσάκι και βγαίνεις μπροστά από τον φακό, να είσαι άπειρη, σφιγμένη και αμήχανη. Εμένα με βοήθησε πολύ ο Νίκος Μουτσινάς, που είναι και αυτός που ουσιαστικά ανέδειξε την τηλεοπτική μου προσωπικότητα», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα