Τραϊάνα Ανανία φλερτ: «Ό,τι σχέση κάνω είναι επειδή το φέρνει η μοίρα»

Η Τραϊάνα Ανανία θεωρείται μία από τις πολυτάλαντες ηθοποιούς της γενιάς της. Η ίδια γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο, με το όνομα Κωνσταντίνα Ανανία. Ξεκίνησε να ασχολείται από μικρή ηλικία με τον χορό, ενώ φοίτησε και στο Ελληνογαλλικό Κολλέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ. Στην πορεία, σπούδασε στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου και παράλληλα σπούδαζε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος με βλέψεις να ακολουθήσει την καριέρα του ηθοποιού. Η 35χρονη

πλέον ηθοποιός πρωτοεμφανίστηκε στη θεατρική παράσταση «Amadeus» την περίοδο 2011 – 2012, ενώ ακολούθησε και η παράσταση «Οθέλλος». Το 2013 μάλιστα, έλαβε συμμετοχή και στην πρώτη της ταινία, ονόματι  «Ελεύθερη Βούληση».

Σε εκδήλωση που παρευρέθηκε η ηθοποιός, όπου βρίσκονταν και τηλεοπτικές κάμερες, οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών την πλησίασαν για δηλώσεις. Στο πλαίσιο αυτό της έθεσαν το ερώτημα του κατά πόσο δέχεται φλερτ είτε στον δρόμο είτε μέσα από τα social media. Αφού αρχικά, η ίδια σχολίασε τι θεωρεί σέξι λέγοντας ότι «Σέξι για μένα είναι ένα βλέμμα, όχι τι φοράμε», στην πορεία, είπε ότι δεν δέχεται φλερτ όσο βρίσκεται έξω και έπειτα, απάντησε για το αν τη φλερτάρουν στα social media. Σχετικά με αυτό, η ηθοποιός σχολίασε ότι «Νομίζω ότι έχουν πάρει γραμμή ότι δεν θα με ρίξει κανείς από εκεί. Και είναι αλήθεια αυτό, δεν μου αρέσει. Ό,τι σχέση κάνω είναι επειδή το φέρνει η μοίρα και γνωρίζω τον άλλο έτσι ξαφνικά μπροστά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραϊάνα Ανανία, Ότι,traiana anania, oti