Τρεις νεκροί σε «κινηματογραφική» ανταλλαγή πυρών στο Λας Βέγκας

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωής τους και τουλάχιστον πέντε τραυματίστηκαν την Πέμπτη στο Λας Βέγκας, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών.

Ο δράστης της επίθεσης παραμένει ασύλληπτος, «οπλισμένος και επικίνδυνος», όπως δήλωσε η τοπική αστυνομία.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε σε χώρο στάθμευσης του περίφημου ξενοδοχείου Aria στο κέντρο της πόλης, όταν ένας άντρας που βρισκόταν μέσα ένα Range Rover άνοιξε πυρ κατά του οδηγού μιας Maserati.

Ο οδηγός της Maserati τραυματίστηκε

θανάσιμα από τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια, να χτυπήσει αρκετά οχήματα πριν πέσει πάνω σε ένα ταξί το οποίο πήρε φωτιά. Ο ταξιτζής και ένα άλλο άτομο, κάηκαν πιθανότατα ζωντανοί.

Ο οδηγός του Range Rover, διέφυγε και καταζητείται από την αστυνομία η οποία προσπαθεί να τον εντοπίσει με κάμερες παρακολούθησης. «Συνέβη σαν ταινία. Αυτό το άτομο θα πρέπει να βρεθεί και να συλληφθεί», δήλωσε ο σερίφης του Λας Βέγκας Νταγκ Γκιλέσπι. «Πιστεύουμε ότι ο επιβάτης του Range Rover είναι οπλισμένος και επικίνδυνος», είπε, προσθέτοντας ότι έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί όλοι από το Range Rover .

Πρόκειται για το πέμπτο κατά σειρά φονικό επεισόδιο στην περιοχή από το Δεκέμβριο, ωστόσο ο σερίφης επιχείρησε να καθησυχάσει τους κατοίκους και τους τουρίστες, λέγοντας πως « Το Λας Βέγκας είναι ένα ασφαλές μέρος για να ζήσεις, να εργαστείς, και να επισκεφθείς ».

Keywords
Τυχαία Θέματα