Τρεις «θρασύτατες» ληστείες σε σπίτια τα ξημερώματα

Σε Αχαρνές, Σαλαμίνα και Κόρινθο σημειώθηκαν βίαιες ληστείες σε σπίτια σήμερα τα ξημερώματα. Πιο συγκεκριμένα, στις 05:30 τρεις άνδρες εισέβαλαν σε μονοκατοικία στις Αχαρνές και με την απειλή όπλων και μαχαιριού ανάγκασαν το ζευγάρι που διέμενε στο σπίτι να τους δώσουν χρήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από το σπίτι .

Παράλληλα, άλλη μια ληστεία πραγματοποιήθηκε σε μονοκατοικία στην Σαλαμίνα στις 5.30 τα ξημερώματα. Ο αλλοδαπός δράστης αφού σήκωσε με τη βία την ιδιοκτήτρια, την ξυλοκόπησε και αμέσως μετά έκανε άνω κάτω το σπίτι

προκειμένου να βρει χρήματα και κοσμήματα. Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή, ενώ η γυναίκα τραυματισμένη ειδοποίησε την αστυνομία και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ληστεία μετά ξυλοδαρμού 75χρονου και στην Κορινθία. Αναλυτικότερα, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα σε μονοκατοικία 75χρονου στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας και αφού τον ξυλοκόπησαν, τον έδεσαν και στην συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 110.000 δολαρίων και 4.000 ευρώ. Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο είχαν σταθμεύσει έξω από το σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα