Τσίπρας : Το 2017 έτος ανάπτυξης -Δείτε live την συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συνέντευξη παραχωρεί αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ,στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Εξάλλου εχθές είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τον απολογισμό αλλά και το προγραμματισμό της κυβέρνησης σε ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς.

Η πρώτη ερώτηση που του έγινε αφορούσε στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, όπου

ξεκαθάρισε πως η χώρα δεν έχει ανάγκη αυτή την στιγμή εκλογές αλλά μια σταθερή κυβέρνηση , ενώ υποστήριξε πως η εικόνα της Ελλάδας τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει άρδην προς το καλύτερο, με την Ελλάδα να αποτελεί όαση σταθερότητας στην περιοχή.

Ενώ συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση πηγαίνει στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές με συγκεκριμένο σχεδιασμό και εκτίμησε πως θα προκύψουν πολλαπλά οφέλη από αυτή την διαπραγμάτευση, με την αρωγή και των συμμαχιών που οικοδομεί η Ελλάδα με εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ενώ σε ότι αφορά στο αίτημα του κ. Μητσοτάκη περί άμεσης διεξαγωγής εκλογών υποστήριξε έχει υποκύψει στις πιέσεις εξωγενών παραγόντων που προωθούν την προοπτική των εκλογών πριν κλείσει η αξιολόγηση. Ενώ χαρακτήρισε την λογική του κ. Μητσοτάκη περί του αιτήματος εκλογών ως μια επιλογή που όσο περνούν οι μέρες γίνεται «όλο και πιο γραφική».

Αναφορικά με το ζήτημα της οικονομίας προέβλεψε πως η οικονομική ανάπτυξη θα έρθει ούτως ή άλλως. Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν «αυτή θα είναι διαρκής», σημείωσε ο Πρωθυπουργός.

Δείτε ζωντανά την συνέντευξη τύπου που δίνει τώρα ο Πρωθυπουργός :

Το άρθρο Τσίπρας : Το 2017 έτος ανάπτυξης -Δείτε live την συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα