Τσίπρας έξω από την ΕΡΤ: Με τη δημοκρατία δεν παίζουν

Στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στη λεωφόρο Μεσογείων, μετέβη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγη ώρα, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που οργάνωσε το κόμμα για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ο κ. Τσίπρας

χαρακτήρισε «μονόδρομο την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ και απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά είπε: «Ας το καταλάβει πως δεν παίζουν με τη δημοκρατία. Οφείλει άμεσα να συμμορφωθεί με τη δημοκρατική νομιμότητα».

«Όσο επιμένει στην απόφασή του για το λουκέτο στην ΕΡΤ αυτοεγκλωβίζεται. Κάποιο πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν κοινοβουλευτικές διαδικασίες» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, ενώ αναφερόμενος στους κ. κ. Βενιζέλο και Κουβέλη τόνισε με νόημα πως «σήμερα κρίνονται όλοι».

«Η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει, η Βουλή θα λειτουργήσει ό, τι και αν κάνουν, ειδάλλως ο λαός θα πει την τελευταία λέξη» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που μετέβη στη συνέχεια στην κλειστή σύσκεψη με τους εκπροσώπους ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΤΕΡ, ΕΡΑ, ΠΣΟΠΕΡΤ στο δεύτερο όροφο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα