Βαλβέρδε: «Το μυαλό μας στη Ρούμπιν»

Σε θερμοκρασία πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου που αγγίζει τους -25 βαθμούς Κελσίου και ώρα μεσημεριανού γεύματος (13.00 κατά πάσα πιθανότητα), θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού

Ερνέστο Βαλβέρδε στη σημερινή συνέντευξη τύπου θέλησε να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς, παραμερίζοντας όσο το δυνατόν τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στη Ρωσία, όσο και αυτές των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα.

Ο Βάσκος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήρθαμε για να παίξουμε ένα ματς και να το παίξουμε αύριο. Το μυαλό μας δεν είναι ούτε στο κρύο, ούτε στον χλοοτάπητα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη Ρούμπιν, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, και στον αγώνα μας. Η Ρούμπιν είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα, διαθέτει συμπαγή άμυνα και δεν χάνει εύκολα, ενώ είναι γρήγορη και επικίνδυνη μπροστά με τους Κασάεφ, Καραντενίζ και Μάρτινς».

«Εκπροσωπούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο, που περνά δύσκολα. Δεν θέλω να κάνω πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε καλή απόδοση», κατέληξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα