Βενιζέλος: Ανάγκη επαναθεμελίωσης της κυβέρνησης

Στα γραφεία της Ιπποκράτους έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά το πέρας της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών, που διήρκησε σχεδόν 3,5 ώρες.

Ο κ. Βενιζέλος υπερτόνισε την ανάγκη «επαναθεμελίωσης» της κυβέρνησης, σημειώνοντας πως οι πολίτες επιθυμούν μία «κυβέρνηση γνήσιας τρικομματικής συνεργασίας», ενώ παράλληλα έκανε λόγο «για πολύ δύσκολη συζήτηση στη σύσκεψη» και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος ότι λέει

δημόσια, τα ίδια υποστηρίζει και κατά τη διάρκεια των συσκέψεων.

«Η πλειοψηφία δεν θέλει εκλογές, θέλει σταθερότητα», συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνοντας την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, επισημαίνοντας όμως πως «οι εταίροι πρέπει να αντιμετωπίσουν ζητήματα σεβασμού στην δημοκρατική τάξη, την δικαιοσύνη και την νομιμότητα».

Πριν από τη νέα σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών αύριο στις 20.30, θα συνεδριάσουν η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στο θέμα της ΕΡΤ, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι πρέπει «να υπάρξει μία συμφωνία που να εξασφαλίζει την άμεση συμμόρφωση με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και την άμεση επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόραση σε όλες τις συχνότητές της».

Keywords
Τυχαία Θέματα