Βία ανηλίκων: Συγκλονίζει η μητέρα 15χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμορία κοριτσιών

Η μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμορία ανήλικων κοριτσιών στην Κηφισιά, μίλησε το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του Open. Όπως είπε, η κόρη της είχε πάει βόλτα με μία φίλη της και κατά την επιστροφή τους, είδαν μπροστά τους τα τέσσερα κορίτσια. Όπως ανέφερε η μητέρα της 15χρονης, η κόρη της παρατήρησε πως τα τέσσερα κορίτσια τις κοίταζαν έντονα και είπε στη φίλη της: “τι μας κοιτάνε έτσι αυτά τα κορίτσια;”. Το ένα από τα τέσσερα κορίτσια την άκουσε και της τράβηξε το χέρι λέγοντας: “γιατί μιλάς έτσι για μένα;” και κατόπιν τη χτύπησε “με κουτουλιά”.

“Δεν

ξέρεις τι έχω ζήσει, έχω μάθει να λύνω τα προβλήματά μου με βία”, είπε στη συνέχεια στην 15χρονη και άρχισε να την βρίζει. Ένα άλλο κορίτσι άρχισε να χτυπάει με χαστούκια και μπουνιές την κόρη της μέχρι που το πρώτο κορίτσι της ζήτησε λεφτά. Της άρπαξαν το κινητό και τα χρήματα και έφυγαν.

Φεύγοντας, της είπαν να μην ξαναπάει στην Κηφισιά και πως “θα βγάλουν μαχαίρι”. Ένα από τα κορίτσια της είπε: “έχω χτυπήσει και άλλες σαν και σένα και έχω κουραστεί”. Όπως είπε η μητέρα, η 15χρονη δεν πήγε σχολείο για δέκα ημέρες γιατί φοβόταν τη μία από τις κοπέλες που τη χτύπησαν και παραμένει φοβισμένη εως τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βία, Συγκλονίζει, 15χρονης,via, sygklonizei, 15chronis