Ερμού μαχαίρωμα: Η στιγμή που αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον δράστη

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε με το κινητό τη στιγμή που αστυνομικοί φτάνουν στην Ερμού και συλλαμβάνουν τον άνδρα, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε επιτεθεί και τραυματίσει με μαχαίρι μία νεαρή γυναίκα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης αφού μαχαίρωσε την κοπέλα έμεινε απαθής στο σημείο και δεν έκανε καμία απολύτως καμία κίνηση για να διαφύγει. Μάλιστα όταν έφτασαν, κρατούσε ακόμα το μαχαίρι στο χέρι του. Ο κόσμος στο σημείο είναι σαστισμένος, ενώ κάποιοι από τους περαστικούς ακούγονται να λένε στους αστυνομικούς «ελάτε, έχουμε καλέσει ασθενοφόρο», «την μαχαίρωσε».

Το
βίντεο με τον δράστη στην Ερμού

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές λίγο πριν τις 13:30 στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος ένας 32χρονος, κατά πληροφορίες αλλοδαπός, τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη την άτυχη γυναίκα. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο αλλοδαπός υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι αντιμετωπίζει ζητήματα ψυχικής υγείας. Μάλιστα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η νεαρή είναι πράκτορας των Γερμανών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, Ερμού,vinteo, ermou