Βρήκε τον κλέφτη του iPhone του και… τον πλάκωσε στο ξύλο (+video)!

Τον νόμο στα χέρια του πήρε ένας 26χρονος εργάτης από την Καλιφόρνια, προκειμένου να βρει το… χαμένο iPhone του! Ο Kenneth Schmidgall έχασε το smartphone του στις 28 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας, ωστόσο αποφάσισε ότι θα το βρει ο κόσμος να χαλάσει!

Πρώτα δοκίμασε να καλέσει στον αριθμό του χωρίς απάντηση, οπότε το «Plan B» του ήταν μαζί με το φίλο του να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή «Find My iPhone», η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να εντοπίσει τη χαμένη συσκευή μέσω GPS.

Η εφαρμογή τους οδήγησε σε έναν ποδηλάτη και τότε... άρχισαν τα «παρατράγουδα». «Είδα ένα κύριο σε ένα ποδήλατο, τον ακολουθήσαμε χρησιμοποιώντας το λογισμικό και κάθε φορά που η ένδειξη θα ακινητοποιούνταν, ο τύπος στο ποδήλατο είχε σταματήσει».

Έχοντας μαζί τους μια κάμερα για να καταγράψουν το τι θα γινόταν, οι άντρες ακολούθησαν τον κλέφτη, αφού τον έχασαν τρεις φορές. Τότε ο Schmidgall μονομάχησε με τον άνδρα με βίαιο τρόπο, σε μια «μάχη» 18 λεπτών.
Στο σημείο βρέθηκε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και κράτησε τον άντρα μέχρι να φτάσουν οι Αρχές. Στο βίντεο φαίνεται να παραδίδει το κλεμμένο iPhone.

Το τέλος της μάχης, βρήκε τον Schmidgall με ένα σκισμένο χείλος και λίγες εκδορές και τον κλέφτη με τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια…

Keywords
Τυχαία Θέματα