Υπομονή μέχρι τις 8 Μαΐου

Στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν συγκροτήθηκε τελικά νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για τις 8 Μαΐου. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εάν δεν υπάρξει λύση και στις 8 Μαϊου, τότε πτωχεύουμε», τονίζοντας

τη δυσκολία της κατάστασης.

Αφορμή για την απόφαση να πραγματοποιηθεί νέα Γ.Σ. αποτέλεσε ένα εξώδικο που απέστειλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης χθες στον Ανδρέα Βγενόπουλο. Σε αυτό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ καλούσε τον κ.Βγενόπουλο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να πραγματοποιήσει έλεγχο στην ΓΗΠΕΛ.

Στην επόμενη Γ.Σ. υπάρχει η ελπίδα να είναι και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, καθώς ο Βγενόπουλος πρότεινε να αναβληθεί η σημερινή Γενική Συνέλευση, όπου συζητήθηκε εκτός από τη σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου και η παρουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να λογοδοτήσει.

Μετά το τέλος της Γ.Σ. ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανέφερε: «Η Γ.Σ. των μετόχων αναβλήθηκε για τις 8 Μαιου με ομόφωνη απόφαση, με επιπλέον θέμα τη λογοδοσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την ΓΗΠΕΛ μετά από δικό του εξώδικο. Κατόπιν εξωδίκων, ο κ. Βαρδινογιάννης θα κληθεί να λογοδοτήσει για τα θέματα της ΓΗΠΕΛ. Ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος θα αναλάβει πρωτοβουλίες να συντονίσει τους μετόχους μέχρι τις 8 Μαϊου και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, θα επισκεφτεί τον Βαρδή Βαρδινογιάννη μήπως υπάρξει λύση και από εκεί. Όλες οι πρωτοβουλίες θα οδηγήσουν στη ΓΣ της 8ης Μαϊου για να φανεί αν υπάρξει λύση για την αποφυγή της πτώχευσης. Δεν υπάρχουν άλλες ευκαιρίες. Είναι απαραδεκτο να είναι ο Παναθηναϊκός χωρίς διοίκηση. Πρέπει να λυθούν αυτά τα θέματα. Αν φτάσουμε μέχρι τις 8 Μαϊου χωρίς λύση, τότε η πτώχευση είναι δεδομένη».

Από την άλλη, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε: «Σε αυτή τη δύσκολη θέση πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Δεν είμαι με κανέναν. Είμαι με τον Παναθηναϊκό. Έχω πάθει δύο εμφράγματα, έχω δώσει τη μισή ζωή μου για τον Παναθηναϊκό και πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους για να βοηθήσουν. Ο Παναθηναϊκός είναι αβοήθητος. Όποιος αγαπάει πρέπει να βοηθήσει εμπράκτως. Η αναβολή που έγινε πρέπει να αποφέρει καρπούς για τον Παναθηναϊκό και μόνο για αυτόν. Δεν με αφορούν οι διαφορές που έχουν. Πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους. Μέχρι τότε να γίνουν διαβουλεύσεις και να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Παναθηναϊκέ δύναμή σου είναι οι οπαδοί σου. Αυτό είναι το πιστεύω μου. Να καθίσει στο ίδιο τραπέζι ο Βαρδινογιάννης και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό».

Keywords
Τυχαία Θέματα