Ζητούμενο το... ενδιάμεσο!

ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 2004 ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ για την εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που ξεκίνησε χτες τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Το 2004, ως γνωστό, πατήσαμε στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ το 2008 ήμασταν η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης. Επειδή είναι κατανοητό σε όλους ότι δεν μπορεί να επαναληφθεί το… θαύμα της Πορτογαλίας, το ζητούμενο είναι να πετύχουμε κάτι καλό, που μεταφράζεται με μια πρόκριση στην επόμενη φάση. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο μας σε έναν πονηρό όμιλο, όμως από την άλλη η Ελλάδα

έχει αποδείξει και στην φάση των ομίλων, όταν και προκρίθηκε αήττητη, ότι έχει το τσαγανό και την ποιότητα για να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ της εθνικής ομάδας ήταν το πολύ καλό κλίμα που υπήρξε. Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου 1 χρόνο είχε υπάρξει σοβαρό θέμα με την εθνική ομάδα, όπου ακόμη και παίκτες που σήμερα βρίσκονται στην Πολωνία, όπως για παράδειγμα ο Γκέκας, είχαν αποχωρήσει προσωρινά, ενώ υπήρξε και θέμα ανάμεσα σε Κατσουράνη και Τζόρβα. Όλα αυτά τα σύννεφα ανήκουν μια και καλή στο παρελθόν, καθώς το κλίμα είναι σούπερ και αυτό το διαβεβαιώνουν όσοι είναι μέσα στα αποδυτήρια και γύρω από αυτά! Οι… παλιοσειρές έχουν δέσει μια χαρά με το… νέο αίμα της εθνικής και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Βέβαια μεγάλο ρόλο παίζουν και τα καλά αποτελέσματα. Μακάρι και επί πολωνικού εδάφους (και γιατί όχι και επί Ουκρανικού στη συνέχεια) να συνεχιστεί αυτό.

ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ ΘΑ είναι για 1+1 χρόνο, τελικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού που βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης και επισημοποίησε την πρόσληψη κάνει λόγο για διετές συμβόλαιο! Είναι προφανές ότι με την κίνηση αυτή η διοίκηση θέλει να δείξει ότι στηρίζει την επιλογή της με την πρόσληψη του Πορτογάλου, έστω κι αν δεν ήταν από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας με τους προπονητές που είχε στα χέρια του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕΤΑ ΤΙΣ συνεχείς αναβολές στη δίκη του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος, ως γνωστό, κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού! Στην Ένωση βιώνουν μια τραγική κατάσταση, δεν κατάφεραν να πάρουν αδειοδότηση, οι παίκτες κάνουν προσφυγές και η διάλυση είναι πιο ορατή από ποτέ! Για όλους τους παραπάνω λόγους πόνταραν πάρα πολλά σε μια… δικαστική νίκη επί του Ψωμιάδη, που θα έβαζε στα «κιτρινόμαυρα» ταμεία κάποια εκατομμύρια ευρώ, που θα αποτελούσαν… ανάσα πρώτου μεγέθους. Τώρα όμως που η μία αναβολή διαδέχεται την άλλη, όλο και απομακρύνεται το σενάριο οικονομικής ένεσης από τα… γεμάτα ταμεία του Big Mak!

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ... ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ οι προσφυγές, με τους διοικούντες να φοβούνται ότι το φαινόμενο θα πάρει τις επόμενες ημέρες μορφή χιονοστιβάδας! Ο Βάργκας έκανε την αρχή, ο Γκερέιρο τον ακολούθησε και πλέον μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι, γιατί σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια, από την στιγμή που η Ένωση

Keywords
Τυχαία Θέματα