«ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ» Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

12:55 8/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Με χειροκροτήματα από τους συγκεντρωμένους κατοίκους της Παιανίας έγινε δεκτή η ανακοίνωση της άσκηση ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα, σε βάρος του 24χρου που σκότωσε χθες έναν αλλοδαπό διαρρήκτη, καθώς η κατηγορία ρίχνει τον δράση στα μαλακά.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Χαράλαμπος Λακαφώσης άσκησε εναντίον του δράστη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε βρασμό ψυχικής ορμής.

Η ελαφρυντική αυτή περίσταση, έχει άμεσες συνέπειες στην ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου, καθώς σπάνε τα ισόβια που προβλέπονται

σε περίπτωση αφαίρεσης ανθρώπινης ζωής, και το πλαίσιο ποινής μπορεί να φθάσει από 2 έως 16 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, σοκαρισμένος όταν βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ισχυρίστηκε ότι παραπάτησε και εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε αρνούμενος ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Αλβανό κλέφτη.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, το θύμα στην υπόθεση αυτή, είναι ο δράστης.

Μόλις ανακοινώθηκε η ευνοϊκή ποινική μεταχείριση που επιφύλαξε η δικαιοσύνη για τον συντοπίτη τους, το συγκεντρωμένο πλήθος φώναζε «Αθώος» ανακοινώνοντας τη δική του ετυμηγορία.

Εντός ολίγου ο κατηγορούμενος αναμένεται να προσαχθεί στον ανακριτή, ενώ δεν αποκλείεται να απολογηθεί εντός της ημέρας.

Διαβάστε επίσης: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ «ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ» Ο 24ΧΡΟΝΟΣ


Keywords
Τυχαία Θέματα