Ζώδια σήμερα 16/7: Προβλέψεις για την Κυριακή

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η Κυριακή είναι μέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης και οι σημερινές όψεις συνηγορούν σε αυτό. Οι θετικές γωνίες της Σελήνης, με τον Κρόνο και τον Δία, σε ευνοούν σε θέματα σπιτιού και οικογένειας κυρίως. Προβλήματα προερχόμενα από το παρελθόν που έχουν ριζώσει και έχουν εδραιωθεί για τα καλά, τώρα μπορούν να λυθούν και να πάψουν να σε βασανίζουν. Κατόπιν οι οικογενειακοί δεσμοί συσφίγγονται. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα τονώνεται η ασφάλεια που νιώθεις για τα συναισθήματα του συντρόφου. Ελπίζεις ότι η σχέση όσο πάει και δυναμώνει και θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες.

Αν είσαι αδέσμευτος, αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σου και μπορείς να διαχειριστείς το φλερτ καλύτερα καθώς και τις γνωριμίες που θα φέρει.Τα έσοδα έχουν πάρει ανοδική πορεία και τα χρήματα που προέρχονται από τρίτες πηγές, η μια δεύτερη εργασία, τονώνουν το εισόδημά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Κυριακή και ημέρα αργίας για τους περισσότερους. Τα νέα της ημέρας είναι μόνο καλά, αφού η Σελήνη σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία όπου ο τελευταίος βρίσκεται στο ζώδιο σου. Έρχονται θετικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μέσω επαφών και νέων γνωριμιών. Φίλοι έρχονται κοντά και απολαμβάνουν την παρέα σου και την κουβέντα μαζί σου. Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα διαγράφεται εξαιρετική και η σχέση με το ταίρι εξίσου. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τον σύντροφο για τα σχέδια σου και τα μελλοντικά πλάνα. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία και την τύχη να κάνεις γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου τα επικοινωνιακά ταλέντα και ξεκίνα από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον. Είσαι ικανός να αναλάβεις εσύ τα ηνία της επιχείρησης χωρίς να περιμένεις άλλο. Με τα οικονομικά δεν έχεις ασχοληθεί ακόμα. Θέλεις την γνώμη και την συμβουλή ενός έμπειρου φιλικού προσώπου για να επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή και σαφώς προέχει η ξεκούραση και η ηρεμία. Η Σελήνη κάνει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία που σε ευνοεί ώστε να μείνεις χαλαρός και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σε απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά τις αντιμετωπίζεις χαλαρά. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα απολαμβάνεις την συντροφιά του ανθρώπου έχεις επιλέξει να είσαι μαζί του. Με εσωστρέφεια περνάει η μέρα αλλά αυτή είναι η βασική σου επιθυμία. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν αποζητάς τίποτα άλλο εκτός από την ηρεμία του μυαλού και την γαλήνη της ψυχής. Στα επαγγελματικά έχεις δώσει τον καλύτερο εαυτό σου. Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής. Οικονομικής και ηθικής!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα είναι μια όμορφη Κυριακή με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Οι στόχοι σου, όσο και μεγαλόπνοοι κι αν είναι, εσύ καταφέρνεις να τους υλοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Νιώθεις περήφανος για τα επιτεύγματα και τα κατορθώματα σου. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση σου και στηρίζεσαι στα πόδια σου. Βαδίζεις με σιγουριά! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις σήμερα την εκδρομή που σκεφτόσουν, μαζί με τον σύντροφο της ζωής σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η πρόσκληση των φίλων για έξοδο σε κινητοποιεί και σου ανοίγει την όρεξη για ερωτικές περιπέτειες. Επίτευξη επαγγελματικών στόχων και φιλοδοξιών. Τα όνειρα πραγματοποιούνται! Τα οικονομικά δεν παρουσιάζουν κάποια αξιόλογη μεταβολή για την ώρα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα φίλε μου, σήμερα είναι μια εσωστρεφής Κυριακή που δεν αποζητάς την κοινωνικοποίηση και τη έξοδο. Η Σελήνη όμως σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και το Δία οπότε δεν σε ενοχλεί να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς με τα προσωπικά θέματα, αρχειοθετώντας τις προτεραιότητες. Θέλεις να ξεκινήσει η επόμενη μέρα και να είσαι προετοιμασμένος σε όλα. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα έχεις τονισμένη την ρομαντική διάθεση και θα ευχαριστηθείς τις ιδιωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς την μέρα να την αφιερώσεις στην χαλάρωση και την ξεκούραση παρά να τρέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις που σε κουράζουν. Μεγάλη εύνοια στα επαγγελματικά με άνοδο και καταξίωση. Αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα και ανώτερη θέση. Τα οικονομικά ασφαλώς και θα αυξηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με Κρόνο και Δία. Φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου και σε βοηθούν στα σχέδια που κάνεις. Η επιθυμία σου για ένα ταξίδι υλοποιείται και είναι το καλύτερο νέο που λαμβάνεις από ένα σημαντικό πρόσωπο που έχει μεριμνήσει γι’ αυτό. Αν είσαι δεσμευμένος, ο ισχυρός και σταθερός δεσμός που έχεις αναπτύξει με το ταίρι σου εξασφαλίζει μια άνετη και αρμονική ζωή. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία σου να προτείνεις επισημοποίηση. Αν είσαι αδέσμευτος, σε συναρπάζει η προοπτική ενός ταξιδιού όπου θα έρθεις σε επαφή με καινούργια άτομα και θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Λαμβάνεις νέα για επαγγελματική συνεργασία και σπεύδεις για να συμφωνήσεις πριν προλάβουν άλλοι. Είσαι πολύ τυχερός και στα οικονομικά που θα δεις βελτίωση και άνοδο.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στα θέματα του κοινωνικού βίου και της καριέρας. Η αναγνώριση που αποζητάς και έχεις δουλέψει γι’ αυτή, σίγουρα θα σου δοθεί. Το αξίζεις άλλωστε! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις προλάβει να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις και θα αφιερώσεις τον υπόλοιπο χρόνο στο ταίρι σου. Έτσι δεν θα χρειαστεί να γίνεις ακροατής της γκρίνιας του. Αν είσαι αδέσμευτος, σε απασχολεί ένα ερωτικό ταίρι από το παρελθόν που σε εξιτάρει και επιθυμείς συνάντηση. Στα επαγγελματικά οι δρόμοι είναι ανοικτοί και υπάρχει μια ευκαιρία που σίγουρα θα την αρπάξεις. Οικονομικά τακτοποιείς ένα χρέος και ηρεμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Είναι μια πολύ θετική μέρα για σένα που φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Αναδεικνύεις τα δημιουργήματα και τα ταλέντα σου. Απολαμβάνεις το παιχνίδι με τα παιδιά σου και γίνεσαι κι εσύ παιδί μαζί τους. Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για τα συναισθηματικά σου και για την σχέση με τον σύντροφο. Μαζί σχεδιάζετε το μέλλον και την εξέλιξη της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η τύχη σου χαμογελά και φέρνει μια γνωριμία που θα γίνει το ταίρι που πάντα έψαχνες. Έχεις κάνει κάποιες επαγγελματικές προτάσεις και αναμένεις τις εξελίξεις. Σίγουρα θα είναι πολύ ικανοποιητικές και θα σε ευνοήσουν. Στα οικονομικά κατοχυρώνεις καλύτερες αποδοχές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και το Δία που διευκολύνουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις. Τα προβλήματα του σπιτιού και της οικογένειας που σε ταλάνιζαν βρίσκουν λύση. Η λύση προέρχεται από ένα άτομο της καθημερινότητας, που συνεργάζεσαι στη δουλειά και αναλαμβάνει να σε βοηθήσει. Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς τα προηγούμενα εμπόδια που σου έθεταν οι άλλοι και πλέον έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο. Τώρα είστε οι δυο σας και μπορείτε να τα βρείτε βάζοντας την σχέση σε σωστότερη βάση. Αν είσαι αδέσμευτος, αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Όσο μένεις προσκολλημένος στα παλιά εμποδίζεις να έρθουν στην ζωή σου τα καινούργια. Η επιλογή είναι στο χέρι σου. Μια νέα συνεργασία πολύ ευνοϊκή διαφαίνεται στον ορίζοντα. Στα οικονομικά ενδέχεται να χρειαστείς κεφάλαιο που θα προκύψει από την λήψη δανείου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με Κρόνο και Δία. Είναι ιδανική μέρα για σένα γιατί έρχονται πολύ θετικές εξελίξεις που αφορούν κυρίως τις διαπροσωπικές σχέσεις. Λαμβάνεις ευχάριστα νέα από το στενό περιβάλλον και αφορούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και τα επιχειρηματικά σχέδια. Καταφέρνεις να τα αναδείξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, διανύεις μια ευνοϊκή περίοδο με το ταίρι σου με αρμονία στη σχέση και αγάπη. Το ερωτικό στοιχείο που είχε εκλείψει, επανέρχεται. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες! Συζητάς με νέους συνεργάτες και παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον των επαγγελματιών σου. Με τα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα, εκτός του ότι χαλάς αρκετά για διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με τους δύο δασκάλους του σύμπαντος. Τον Κρόνο και τον Δία! Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στα οικονομικά έρχονται και στρώνουν και βρίσκεις λύσεις. Ένα μεγάλο μέρος του άγχους εξαλείφεται. Επίσης το οικογενειακό θέμα που σε απασχολεί παίρνει το δρόμο του κι αυτό. Αν είσαι δεσμευμένος, ήδη έχεις αρχίσει και νιώθεις ασφαλής, αφού δεν αμφιβάλεις για τα συναισθήματα του συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί σήμερα ένα οικείο πρόσωπο να θέλει να σε συστήσει κάπου που πιστεύει ότι ταιριάζεις. Η δουλειά αν και αυξημένη δεν σε κουράζει. Έχεις βρει τον ρυθμό της και την πας εσύ εκεί που θέλεις. Στα οικονομικά θα χρειαστεί να προσφέρεις την βοήθεια σου στην στήριξη της οικογένειας.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Πάρα πολύ θετική μέρα για σένα με ευνοϊκές εξελίξεις. Έχεις βάλει στην άκρη την επιπολαιότητα και πλέον βλέπεις με σοβαρότητα κάποια πράγματα. Βγάζεις από το συρτάρι ξεχασμένα ταλέντα που επιθυμείς να τα επαναφέρεις στην ζωή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ξανανιώνεις τον έρωτα του συντρόφου με αγάπη και συντροφικότητα. Αισθάνεσαι πάλι ερωτευμένος μαζί του! Αν είσαι αδέσμευτος, δέχεσαι την πρόταση και την πρόσκληση για έξοδο από ένα άτομο που δεν περίμενες. Υλοποιείς ένα επαγγελματικό εγχείρημα αρκετά τολμηρό με εμπεριεχόμενο ρίσκο. Όλα θα πάνε καλά! Στα οικονομικά δεν έχεις εστιάσει ακόμα το ενδιαφέρον σου.

oroskopos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, 167, Προβλέψεις, Κυριακή,zodia, 167, provlepseis, kyriaki