Γαστρονόμος 12/02: Ένα τεύχος φόρος τιμής στην αθηναϊκή ταβέρνα

Ταβέρνα, κουτούκι ή καπηλειό; Μεζεδοπωλείο ή μαγειρείο; Σε τι διαφέρει η χασαποταβέρνα από την ψησταριά; Υπάρχουν ακόμα μπακαλοταβέρνες; Είναι ταβέρνα το πατσατζίδικο; Μπαίνουμε στα 42 παλιότερα στέκια της Αθήνας και των εξοχών της Αττικής και μιλάμε με τους ανθρώπους που εδώ και δεκαετίες κρατούν τα ηνία φημισμένων οικογενειακών μαγαζιών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην αθηναϊκή γαστρονομία.
Keywords
Τυχαία Θέματα