ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ, Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Γιατί είσαι φυγόστρατος
κ. Αϊβαλιώτη του ΛΑΟΣ;

Εάν σε άλλη περίπτωση ήταν ο Αϊβαλιώτης που με πλαστά έγγραφα γλύτωσε το στρατιωτικό του και δεν ήταν στο ΛΑΟΣ, τότε ο κωλοτούμπας πρόεδρος θα έκανε έως και δέκα ερωτήσεις στην βουλή. Αυτό όμως είναι το κόμμα της ακροδεξιάς θορυβώδες όσον αφορά τους άλλους, εντελώς υπόγειο και άνευ ουσίας όταν αφορά τους δικούς του ανθρώπους.
Υπενθυμίζουμε ότι η απαντητική επιστολή του γενικού γραμματέα του Ευρωπαϊκού Κόμματος
των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών Φρανκ Μπάρετ, προς το Γενικό Προξενείο Ελλάδος ήταν καταπέλτης. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατία της Κυριακής“ ο κ. Μπάρετ αφήνει ακάλυπτο τον βουλευτή, σχετικά με το θέμα της αναβολής από τη στράτευσή του, αρνούμενος ότι υπέγραψε βεβαίωση εργασίας του κ. Αϊβαλιώτη στην γραμματεία του κόμματος Ένωση για την Ευρώπη, ως δόκιμος υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Τονίζει μάλιστα ότι το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο, διαφορετικό από αυτό που θα χρησιμοποιούσε. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο κ. Αϊβαλιώτης έχει πάρει αναβολή από τη στράτευση, χρησιμοποιώντας πιστοποιητικό, που φερόταν να έχει υπογράψει ο κ. Μπάρετ.

Φαντάσου ο Αϊβαλιώτης να ήταν σε κάποιο κόμμα της αριστεράς ή στην Νέα Δημοκρατία τι θόρυβο θα ξεσήκωνε ο Καρατζαφέρης...Γραφικοί τύποι...
Keywords
Τυχαία Θέματα