Κακλαμάνης: Ας απαντήσει πρώτα ο κ. Στουρνάρας και ας αφήσει τα υπόλοιπα(σσ τον ταπωσε πάλι ο Νικήτας)...

Τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος σημείωσε πως «δεν μπορεί να κρίνει τον βουλευτή που την είδε πρωθυπουργός, λέγοντας ότι "θα τον αλλάξουμε"» σχολίασε ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για την αναφορά Στουρνάρα στο πρόσωπό του στο MEGA,
είπε:
«Για τον κ. Στουρνάρα είπα ότι θα τον αλλάξουμε. Χρησιμοποίησα πρώτο πληθυντικό, όχι πρώτο ενικό. Έχει μεγάλη διαφορά» και πρόσθεσε:
«Ο κ. Στουρνάρας για να ασχολείται μαζί μου σημαίνει ότι δεν του είμαι αδιάφορος. Εμένα όσοι μου είναι αδιάφοροι απλά δεν ασχολούμαι μαζί τους.
Ας μας απαντήσει ο υπουργός Οικονομικών γιατί για πρώτη φορά θα φθάσει Αύγουστος και δεν θα έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι φορολογικές δηλώσεις, ενώ την ίδια στιγμή θα μιλάμε για υστέρηση στα έσοδα. Γιατί νομίζω ότι για αυτό υπεύθυνο είναι το Υπουργείο Οικονομικών και όχι το Υπουργείο Πολιτισμού. Ας απαντήσει σε αυτά και ας αφήσει τα υπόλοιπα».new post
Keywords
Τυχαία Θέματα