«Μετά από 1,5 χρόνο, Λοβέρδος και Καμίνης βρίσκονται «πρόσωπο με πρόσωπο» με την εγκληματική τους ανεπάρκεια»

Με αφορμή το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης και παράνομης λειτουργίας των οίκων ανοχής στην Αθήνα, ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:...
«O κύριος Καμίνης, προφανώς, νομίζει σήμερα, ότι είναι Πρωταπριλιά και όχι Πρωτομαγιά. Δεν εξηγείται,
διαφορετικά, ότι… θυμήθηκε το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης και παράνομης λειτουργίας των οίκων ανοχής και των σοβαρών κινδύνων που ελλόχευαν, την στιγμή που πήρε τεράστιες διαστάσεις στην Αθήνα, θέτοντας σε κατάσταση συναγερμού χιλιάδες συμπολίτες μας.

Θυμίζω, στον κ. Καμίνη ότι:

-Στις 28 Φεβρουαρίου 2011, με επιστολή μου στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, είχα επισημάνει τους σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία στην πρωτεύουσα, τονίζοντας ότι, εκτός από το AIDS, υπάρχει σοβαρό το ενδεχόμενο εξάπλωσης της φυματίωσης και της ηπατίτιδας, λόγω της αθρόας λαθρομετανάστευσης.

Παράλληλα, είχα θέσει το θέμα στη κορυφή του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων αλλά η δημοτική αρχή «αγρόν ηγόραζε».

-Στις 13 Ιουλίου 2011, όταν ο Α. Λοβέρδος και ο Γ. Καμίνης παρουσίασαν. σε κοινή συνέντευξη Τύπου. το πρόγραμμα για τη δημόσια υγεία στο κέντρο της Αθήνας, είχα τονίσει την ανεπάρκεια των λεγομένων τους, επαναλαμβάνοντας ξανά συγκεκριμένες λύσεις. Δυστυχώς και τότε δεν εισακούσθηκα…

Ενάμισι χρόνο μετά, οι κ.κ. Λοβέρδος και Καμίνης βρίσκονται «πρόσωπο με πρόσωπο» με την εγκληματική τους ανεπάρκεια, που εύχομαι να έχει το μικρότερο δυνατό κόστος για τους Αθηναίους και τις Αθηναίες»
Keywords
Τυχαία Θέματα