ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Ο χθεσινός γελοίος «ανασχηματισμός» Παπαδημου μια ημέρα μετά την επίσκεψη του Γ.Παπανδρεου στον «πρωθυπουργευοντα» τραπεζίτη- τεχνοκράτη ,κατέδειξε σαφώς ποια ήταν τα σχέδια του Λουκά και του Γιώργου από την αρχή....

Είναι σαφές ότι ο δήθεν ήρεμος Παπαδημος είναι μια σουπιά της πολιτικής ,φιλόδοξος κενόδοξος άνθρωπος ,που δεν θα έβαζε ποτέ τον εαυτό του στην δοκιμασία των εκλογών εκτός εάν είχε καταστήσει ανενεργούς όλους
τους αντιπάλους του.
Η χθεσινή κίνηση Παπαδημου –η ανύπαρκτη και εντελώς κενή περιεχομένου Διαμαντοπουλου, ο παντελώς αποτυχημένος Χρυσοχοιδης και οι …πνευματικοί άνθρωποι-αποδεικνύει ότι ο αντ αυτού πρωθυπουργός ,δεν έχει τίποτε άλλο στο μυαλό από την παράταση της θητείας του.
Φθάνει τον Σαμαρά στα άκρα, στα όρια, ώστε να αντιδράσει να προκαλέσει εκλογές ,με την αποχώρηση του από την κυβέρνηση, για να τον κατηγορήσει αργότερα ότι δεν επιθυμεί την σταθερότητα και να εισπράξει του λίγους οπαδούς της κυβέρνησης Παπαδημου ορισμένους ηλίθιους που νομίζουν ότι σταθερότητα σημαίνει καθημερινή συμφωνία με τους ανόητους των Βρυξελλών και του ΔΝΤ.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα πρέπει τάχιστα και μετά την ολοκλήρωση του PSI όπως ακριβώς έχει συμφωνηθεί με τον αναξιόπιστο Γ.Παπανδρεου να ζητήσει εκλογές και να αποχωρήσει από την κυβέρνηση .
Ο κος Παπαδημος θα μπορούσε με μια μικρή αλλαγή να προχωρήσει στην κάλυψη μιας θέσεως. Προτίμησε να τοποθετήσει αποτυχημένες αστείες περιπτώσεις όπως η Διαμαντοπουλου και ο Χρυσοχοιδης στελέχη που μέχρι σήμερα έλεγαν πολύ καλά λόγια γι αυτόν και να ικανοποιήσει έτσι και τις ηλίθιες επιδιώξεις εκδοτικών κύκλων.
Αν δεν είναι ένας απλός άνθρωπος που βρέθηκε σε λάθος σημείο την λάθος ώρα τότε είναι ένας δολοπλόκος που θα γράφει στην ιστορία ως ρομπότ του συστήματος του οποίου –δεν μπορεί-η μπαταρία κάποτε θα αδειάσει…Και τότε….
Keywords
Τυχαία Θέματα