Παπαδημούλης: Το «ανέβασμα» της φαιδρής ιστορίας..



...με τους Εφέδρους εξυπηρετεί σενάρια της κυβέρνησης ...(σσ εδω που τα λεμε δέν εχει αδικο)...

Aπόσπασμα από τη συνέντευξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη
«Στο Κόκκινο 10,5» και στον Κώστα Αρβανίτη:

Σε ό,τι αφορά στην επικίνδυνη και ανιστόρητη θεωρία των..
δύο άκρων, η ΝΔ του κ.Σαμαρά έχει υποστεί
ένα θανάσιμο πλήγμα από τις εξελίξεις. Τώρα πια και το μισό του κόμμα την απορρίπτει κατηγορηματικά, σε αντίθεση με το επιτελείο Σαμαρά που προσωρινά έχει κατεβάσει τους τόνους, αλλά δεν την έχει εγκαταλείψει, διότι παίζει τυχοδιωκτικά παιχνίδια με τη δημοκρατία, στο βωμό της εξουσίας. Από εκεί και πέρα, το εντυπωσιακό «ανέβασμα» της φαιδρής ιστορίας με έναν από τους δεκάδες συνδέσμους Εφέδρων, εξυπηρετεί σενάρια της κυβέρνησης που ορισμένοι στο Μαξίμου έχουν στο μυαλό τους. Δηλαδή, να «σκεπάσουν» την Τρόικα, το...

...Μνημόνιο που έρχεται, την ανεργία, την ύφεση κ.ο.κ με το δίλημμα «σταθερότητα ή χάος» και τον Σαμαρά ως εκπρόσωπο των νοικοκυραίων, δήθεν να υπερασπίζεται τη σταθερότητα. Δυσκολεύομαι να αντιληφθώ ωστόσο, με ποιον τρόπο θα εμφανίσουν όλοι αυτοί οι προπαγανδιστές, τον κ. Μουρούτη, τον κ. Φ.Κρανιδιώτη, τον κ. Μπαλτάκο και τον κ. Λαζαρίδη που είναι τα «πρωτοπαλίκαρα» του Σαμαρά και τον ίδιο τον κ. Σαμαρά, ο λόγος του οποίου διακατέχεται από μια αντι-ΣΥΡΙΖΑ υστερία, ως εκπροσώπους του μεσαίου χώρου και των νοικοκυραίων.

Σχόλιο : Ο κ. Παπαδημούλης έχει απόλυτο δίκιο. Το κάλεσμα 15 γραφικών τύπων αναδείχθηκε σε πρώτη είδηση ακριβώς την εποχή που η Νέα Δημοκρατία επενδύει στον φόβο και σχεδιάζει εκλογές.

Δεκάδες τέτοια αστεία κείμενα δημοσιεύθηκαν και την εποχή Παπανδρέου αλλά ουδείς ασχολήθηκε και σωστά. Τώρα όμως είναι όλα αλλιώς, τώρα είναι όλα επικοινωνία.

parapolitiki.com
Keywords
Τυχαία Θέματα