ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ email ΚΑΜMΕΝΕ ΜΟΥ…

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει από τα όρια της γραφικότητας και αγγίζει τα όρια του παραλογισμού. Μίκης Θεοδωράκης, λέει, με Γιάννη Δημαρά όλοι μαζί με τον Καμμένο, λέει, δυο διαγραμμένους της Νέας Δημοκρατίας καμιά δεκαριά στελέχη που δεν τα γνωρίζει η μάνα τους και με το όνειρο του αντιμνημονιακού αγώνα οδεύουν προς την δημιουργία ηχηρής πολιτικής γραφικότητας.
Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς
ότι μπορεί ένας τέτοιος μηχανισμός -έως αύριο το πρωί θα έχουν μείνει οι μισοί απ όσους αναφέραμε- να λειτουργήσει; Και μέσα σε όλους αυτούς ο Μανώλης που θα …ενεργοποιηθεί… Ρε παιδιά σοβαρευθείτε.

Τα πράγματα είναι δύσκολα, αναζητούνται εφικτοί στόχοι από πατριώτες που διαθέτουν φωνή και πείσμα. Όχι όμως παραλογισμοί και ανοησίες. Οι μάχες για να κερδηθούν πλέον χρειάζονται μεθοδικότητα και τίποτε άλλο… Το γεγονός ότι φωνάζουν όλοι μαζί μεταξύ τους, δεν σημαίνει ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι «όλοι μαζί» είναι αρκετοί για να γίνει κόμμα. Και κυρίως μην μπερδεύετε την αντιμνημονιακή στάση με την δημιουργία κόμματος.

Όσοι είναι αντιμνημονιακοί δεν θα σας ψηφίσουν. Γνωρίζουν από ιστορικές αναγκαιότητες και εκβιασμούς και κατανοούν ποιο είναι το πρόβλημα. Με γιουρούσια δεν κερδίζει τίποτε η πατρίδα. Μυαλό, ελιγμοί και προγραμματισμό χρειάζονται τα κόμματα και η χώρα..
Keywords
Τυχαία Θέματα