ΤΙ ΓΕΛΙΟ:TOΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ 984:TΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΤΟΟΟΣΗ

Φοβερή επίπληξη, φοβερή ποινή του πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ στους διευθυνταδες του 984 που έχουν κάνει ουκ ολίγα εναντίον των δημοσιογράφων απέλυσαν, λοιδόρησαν, υπονόμευσαν. όλα αυτά τα είδε το πειθαρχικό ως επίπληξη στους χώρους των εργασιών δηλαδή...
«χέστηκε η φοράδα στο αλώνι».Κάλα θα κάνουν πάντως οι συνάδελφοι του πειθαρχικού να μην ανεβούν στα κεραμίδια εάν οι ίδιοι υποστούν αυτά που υπέστησαν συνάδελφοί τους από τον καραγκιόζη Καμπύλη και την παρέα του…Tις βλακώδεις ερωτήσεις που υπεβλήθησαν δεν τις σχολιάζουμε…Αλλά
να θυμούνται όλοι ότι ο τροχός γυρίζει…Και φυσικά ελπίζουμε με το ίδιο ενδιαφέρον να διαβάσουμε τις επόμενες λίστες…για τα έργα και τις ημέρες του Καμπύλη του συνταξιούχου που κάνει τις ίντριγκες και έχει κοντά του και τις χαμηλού …προφίλ άσχημες κυρίες που διαχρονικά γλύφουν τους διευθυντάδες…Κι ο τροχός γυρίζει…
Αντιγραφουμε από τις typologies:
Ύστερα από έγκληση του συν. Άγγελου Μόσχοβα, οι εγκαλούμενοι συνάδελφοι:

-Παναγιώτης Καμπύλης, κρίθηκε κατά πλειοψηφία (3-2), πειθαρχικά ελεγκτέος. Η μειοψηφία τον έκρινε πειθαρχικά μη... ελεγκτέο, λόγω αμφιβολιών.
-Θεοδώρα Σαρρή, κρίθηκε κατά πλειοψηφία (3-2), πειθαρχικά ελεγκτέα. Η μειοψηφία την έκρινε πειθαρχικά μη ελεγκτέα.
-Ελευθερία Κουμάντου, κρίθηκε ομόφωνα πειθαρχικά μη ελεγκτέα.

Ποινή:

Με ψήφους4 έναντι 1, επιβλήθηκε στον εγκαλούμενο συν.Παναγιώτη Καμπύλη, η επίπληξη με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Με ψήφους 3 έναντι 2, επιβλήθηκε στην εγκαλούμενη συν. Θεοδώρα Σαρρή, η επίπληξη με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

================

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών συνήλθε σήμερα Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012 υπό την προεδρία του προέδρου συν. Γιώργου Κούσουλα και με την παρουσία των τακτικών μελών συν. Αικατερίνης Δουλγεράκη, Μανώλη Καραμπατσάκη, Άρη Καρρέρ, του αναπληρωματικού μέλους Εύας Νικολαΐδου, καθώς και της γραμματέως Μαρίας Χριστοφοράτου, προκειμένου να εκδώσει απόφαση επί της από 16.05.11 εγκλήσεως του συν.Άγγελου Μόσχοβα κατά των συν. Παναγιώτη Καμπύλη, Θεοδώρας Σαρρή και Ελευθερίας Κουμάντου.

Το Συμβούλιο έχει την προβλεπόμενη από το άρθρο 18 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των Π.Σ. απαρτία, καθώς είναι η δεύτερη κατά σειρά συνεδρίαση για το σκοπό αυτό, αφού στην προηγηθείσα από 20.01.12 συνεδρίαση, δεν υπήρχε η προβλεπόμενη απαρτία.

Σύμφωνα με το άρθρο 18, παρ. 11 του Καταστατικού, 1 η παράταση στην υπόθεση, δόθηκε στις 26.07.11 και δεύτερη παράταση δόθηκε στις 01.11.11.

Η έγκληση του συν.Άγγελου Μόσχοβα, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«…Αναγκάζομαι να καταφύγω σε σας, προκειμένου να καταγγείλω την ανήθικη και πέρα από κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, συμπεριφορά εναντίον μου, εκ μέρους του γενικού διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84» κ. Τάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα