Χορεύει στον πάγο ο Ολυμπιακός…

Στη «μάχη» των «32» του Europa League μπαίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 13:00 (ΑΝΤ-1) θα αντιμετωπίσει στο παγωμένο «Λουζνίκι» της Μόσχας την Ρούμπιν Καζάν. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν το πολικό ψύχος που επικρατεί στην Ρωσία (-16) την ώρα του αγώνα και να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει του δεύτερου αγώνα, στο «Γ. Καραϊσκάκης»...

Να
σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται η αναμέτρηση να αναβληθεί για αύριο, αφού για να διεξαχθεί το παιχνίδι θα πρέπει η θερμοκρασία να είναι πάνω από τους -15 βαθμούς. Αν η θερμοκρασία είναι μικρότερη θα γίνει συνάντηση του διαιτητή της αναμέτρησης, Μίλοραντ Μάζιτς, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον προπονητή των Ρώσων, Κούρμπαν Μπερντίγεφ.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Βάσκος θα παρατάξει τον Ολυμπιακό όπως και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Χολέμπας να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Μαρκάνο στη θέση του τιμωρημένου Αβραάμ Παπαδόπουλου, δίπλα στον Όλοφ Μέλμπεργκ. Δεξιά θα ξεκινήσει ο Τοροσίδης και στο τέρμα ο Μέγιερι. Μανιάτης και Ορμπάιθ θα αγωνιστούν στα χαφ, Καζίμ, Ιμπαγάσα και Μιραλάς, πιο μπροστά και στην κορυφή ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Κάρολ, Μοντέστο, Παπάζογλου, Μακούν, Φουστέρ, Αμπντούν, Πάντελιτς, Ποτουρίδης και Φετφατζίδης.

Η Ρούμπιν Καζάν του Κούρμπαν Μπερντίγεφ θα παραταχτεί με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρλάουσκις και στην άμυνα οι Κουζμίν, Σαρόνοφ, Μποκέτι και Ανσάλντι. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ριαντσάντσεφ, Νάτσο, Κασάεφ και Καραντενίζ και επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Μάρτινς και Ντιαντιούν.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Χατζίτζι, Νάβας, Κβιρκβέλια, Καλέσιν, Κίσλιακ, Νέμοφ, Μπιστρόφ, Ερεμένκο Ρ., Βαλντές, Ποτνιάγκιν και Οραζακέντοφ.
Keywords
Τυχαία Θέματα