ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΜΙΝΗ - ΚΚΕ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ…

Κόντρα με βαρύτατους εκατέρωθεν υπαινιγμούς ξέσπασε μεταξύτου δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και του ΚΚΕ, με αφορμή τα επεισόδια καιτους εμπρησμούς στο κέντρο της Αθήνας. «Για μία ακόμη φορά έχουν βαλθεί νακαταστρέψουν την Αθήνα. Μιλάμε για ένα οργανωμένο σχέδιο. Αυτές οι πυρκαγιές,έτσι όπως ξέσπασαν, δεν είναι τυχαίες, αλλά να ξέρουν ότι δεν θα μαςπτοήσουν...» ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων σε δηλώσεις του
στον δημοτικοραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, ενώ ερωτηθείς ποιοι είναι οι φορείς αυτού τουοργανωμένου σχεδίου απάντησε...

«Είναι όλοι αυτοί που κατακαίνε την Αθήνα κάθε φορά. Είναικαι ένα τμήμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και φοβάμαι και ένα τμήμα καιτης Κοινοβουλευτικής Αριστερας».
Σε διευκρινιστική ερώτηση, εαν αναφέρεται στο ΚΚΕ και στοΣΥ.ΡΙΖ.Α απάντησε πως δεν θα επεκταθει περισσότερο και μίλησε γενικά γιαανθρώπους «οι οποίοι έχουν βαλθεί να κατακάψουν την Αθήνα, είναι άνθρωποι οιοποίοι έχουν βαλθεί να σπρώξουν τη χώρα στη δραχμή, είναι οι δυνάμεις τηςανευθυνότητας, οι δυνάμεις της ανευθυνότητας δεν πρέπει να επικρατήσουν».Με αφρομή τις δηλώσεις του δημάρχουν εξέδωσε ανακοίνωση τοΚΚΕ στην οποία χαρακτηρίζει τον κ. Καμίνη «ελεεινό προβοκάτορα που άφησευπαινιγμό ότι πίσω από τους εμπρησμούς στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται το ΚΚΕ.Παίζει κι αυτός τον εντεταλμένο ρόλο του, δίπλα στους ρόλουςτόσων και τόσων ενάντια στο ΚΚΕ και στο εργατικό - λαϊκό κίνημα. Η πρακτική τουΓκέμπελς του ταιριάζει γάντι» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚομουνιστικούΚόμματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα