Ειδικός φρουρός συνελήφθη για απόπειρα βιασμού 27χρονης



Ειδικός Φρουρός, ηλικίας 29 χρόνων, συνελήφθη στο Ρέθυμνο με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να βιάσει μέσα στο σπίτι της μία 27χρονη. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του ένορκη διοικητική εξέταση...

Η σύλληψή του έγινε σήμερα το πρωί και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα βιασμού.
Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, άγνωστο άτομο εισέβαλε τα ξημερώματα στο σπίτι της στο Ρέθυμνο και με τη χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να τη βιάσει. Η 27χρονη αντιστάθηκε σθεναρά, καλώντας σε βοήθεια και όταν ο δράστης αντελήφθη ότι γείτονες έτρεξαν να δουν τι συνέβαινε, διέφυγε με αυτοκίνητο.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, αναζήτησαν και εντόπισαν ακινητοποιημένο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, καθώς ο κατηγορύμενος, στην προσπάθειά του να διαφύγει, είχε προσκρούσει σε κολώνα της ΔΕΗ, με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά.
Ο 29χρονος, ο οποίος υπηρετεί στο Ρέθυμνο αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την 27χρονη και από άλλα άτομα, τα οποία είχαν πάει στο σπίτι της για να τη βοηθήσουν όταν κάλεσε σε βοήθεια.
Η 27χρονη εξετάστηκε, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου παραμένει για νοσηλεία.
Keywords
Τυχαία Θέματα