«Εμφάνιση» Μαζιώτη με επιστολή



Επανεμφάνιση στο Διαδίκτυο έκανε ο «άφαντος» κατηγορούμενος για τον Επαναστατικό Αγώνα Νίκος Μαζιώτης, που τον περασμένο Ιούνιο είχε «εξαφανιστεί» μαζί με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα...

Στο δεύτερο γράμμα που στέλνει ο Ν. Μαζιώτης από το «κρησφύγετό» του δεν δίνει καμία πληροφορία για το πού μπορεί να βρίσκεται.
Οι αλλεπάλληλες καθυστερήσεις στη διερεύνηση και την εκδίκαση της υπόθεσης οδήγησαν στην παρέλευση του 18μήνου και την αποφυλάκιση του ζευγαριού τον περασμένο Οκτώβριο. Και στις 20 Ιουνίου οι
δύο τους εξαφανίστηκαν, όταν ενώ έπρεπε να δώσουν το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δεν εμφανίστηκαν.
Πρόκειται για το δεύτερο γράμμα που δημοσιεύεται σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και δίνει συνέχεια σε συζήτηση που έχει ανοίξει με τους συντρόφους του σχετικά με την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθούν στη δίκη για τον Επαναστατικό Αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η χθεσινή, δεύτερη επιστολή του Ν. Μαζιώτη εκφράζει τη διαφοροποίησή του με τους πρώην συντρόφους του, αφού φτάνει να κατηγορήσει έναν από αυτούς ότι «απευθύνεται στον ΣΥΡΙΖΑ για να σωθεί από σύλληψη».
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των Μαζιώτη-Ρούπα δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης. Οι δύο κατηγορούνται για παραβίαση περιοριστικών όρων. Ακόμη κι αν συλληφθούν, θα αφεθούν ξανά ελεύθεροι.
Keywords
Τυχαία Θέματα