Ενοπλη ληστεία στην Εμπορική Τράπεζα Φιλιατρών…


(filiatranews)... Ένοπλη ληστεία μεπυροβολισμό σημειώθηκε στις 13:45 στο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας σταΦιλιατρά όπου δύο άγνωστοι φορώντας γάντια και σκουφιά εισέβαλαν στην τράπεζακαι φώναξαν ληστεία προτάσσοντας και το όπλο που είχαν μαζί τους. Κατευθύνθηκαν στον ταμίαόπου του ζήτησαν τα χρήματα που είχε στο ταμείο του περίπου 3.850 ευρώ και τονδιέταξαν να ανοίξει και το... χρηματοκιβώτιο. Ο ταμίας ψύχραιμος τους απάντησε ότιτο χρηματοκιβώτιο έχει μηχανισμό καθυστέρησης και δεν ανοίγει αμέσως. Πηγαίνονταςο
Ληστής να φύγει το όπλο του εκπυρσοκρότησε και πέρασε δίπλα από τον ταμία σεαπόσταση μερικών εκατοστών όπου προκάλεσε γδάρσιμο στο έπιπλο που υπήρχε δίπλααπό τον ταμία.

Εκείνοι τότε πήραν το ποσόβγήκαν από την τράπεζα και με κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας NISSAN SUNNY παλιόμοντέλο χρώματος ανθρακί και με πινακίδα ΥΒΖ-6776 με το οποίο τράπηκαν σε φυγή.Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ από την περιοχή της ΘουρίαςΜεσσηνίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ηΕμπορική τράπεζα δεν διέθετε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας όπου όποιος μπαίνειελέγχεται για το ενδεχόμενο οπλισμού πιθανότατα λόγω του επικείμενουκλεισίματος του καταστήματος και έτσι οι ληστές βρήκαν αυτό το αδύνατο σημείοτης και κατάφεραν να την ληστέψουν.
Ακούστε τις δηλώσεις πουέκανε η αστυνομία στο μικρόφωνο του Φιλιατρά News
Keywords
Τυχαία Θέματα