Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη γραφείων του Νοσοκομείου της Κέρκυρας

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, η διάρρηξη στα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου της Κέρκυρας, που είχε γίνει την Τετάρτη 25-4-2012 το πρωί , κατά την οποία είχε αφαιρεθεί ένα χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχε το χρηματικό ποσό των 9.000 ευρώ, έγγραφα και επιταγές....

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου άνδρα και ενός 28χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκαν
εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν τα δύο αυτά άτομα ως οι δράστες της συγκεκριμένης διάρρηξης.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των ερευνών, το βράδυ της 30-4-2012 είχε βρεθεί σε αγροτική έκταση στο Κοντόκαλι Κέρκυρας, το συγκεκριμένο χρηματοκιβώτιο που είχε αφαιρεθεί από το Νοσοκομείο, διαρρηγμένο, ενώ στο εσωτερικό του υπήρχαν τα έγγραφα και οι επιταγές του νοσοκομείου.
Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 28χρονου αλλοδαπού, βρέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και χάπια απαγορευμένης φαρμακευτικής ουσίας.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε για τη συγκεκριμένη υπόθεση θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα