ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ...


ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ; Άνθρακες ο θησαυρός γιατον εκατομμυριούχο βουλευτή που μετά από καταγγελία του προέδρου της Αρχής γιατην καταπολέμηση μαύρου χρήματος, εφέρετο να έχει βγάλει σε τράπεζα τουεξωτερικού τον Μάρτιο του 2011, ένα εκατομμύριο ευρώ. Εμείς την Ντόρα Μπακογιάννη την έχουμε κατακρίνει πολιτικά εκατοντάδες φόρες αλλάσε αυτό το χτύπημα κάτω από την μέση
θα γράψουμε αυτό που εμεις νομίζουμε πως είναιαλήθεια... Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν το πρόσωπο δεν είναι βουλευτήςαλλά ο σύζυγος και επιχειρηματίας της προέδρου της Δημοκρατικής ΣυμμαχίαςΝτόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος. Μάλιστα η κ. Μπακογιάννη σε δηλώσεις τηςεπί του θέματος έκανε λόγο για απίστευτη φαρσοκωμωδία και φιάσκο προσθέτονταςότι είναι απαράδεκτο να γίνεται όλη αυτή η συζήτηση για μια επιχειρηματικήκίνηση ενός ανθρώπου που δεν είναι βουλευτής ενώ υπενθύμισε ότι τόσο το δικότης «πόθεν έσχες» όσο και του συζύγου της είναι γνωστά. Μάλιστα η κ. Μπακογιάννη εξήγησε ότι τα λεφτάπροορίστηκαν για την αγορά ενός πλοίου στο Λονδίνο ενώ έκανε λόγο ακόμη και γιασπίλωση καθώς εκτιμά ότι τελευταία η Δημοκρατική Συμμαχία έχει ενοχλήσει κυρίωςμε την υπόθεση των οικονομικών των κομμάτων. Την ίδια ώρα στην επιτροπή ελέγχου του «πόθενέσχες» των βουλευτών έφτασε η λίστα του Υπουργείου Οικονομικών που περιλαμβάνειτα πολιτικά πρόσωπα που έβγαλαν στο εξωτερικό το 2011 ποσά άνω των 100 χιλιάδωνευρώ.
Τώρα από τα παραπάνωφαίνεται καθαρά ποιος έστησε την υπόθεση και στοχοποίησε τη Ντόρα Μπακογιάννη, που είπε όχι στιςπροτάσεις επανόδου της στη ΝΔ στο μήνυμα του Αντ. Σαμαρά που της μετέφερε την προηγούμενη βδομάδα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
DIMOTIKOSAFARI
Keywords
Τυχαία Θέματα