Η ψυχίατρος του μακελάρη του Κολοράντο είχε ειδοποιήσει τις αρχές

Η ψυχίατρος του 25χρονου Τζέιμς Χολμς, ο οποίος δολοφόνησε δώδεκα ανθρώπους εισβάλοντας σε αίθουσα κινηματογράφου που πρόβαλε την ταινία του Μπάτμαν, στο Κολοράντο των ΗΠΑ πριν μερικούς μήνες, είχε ειδοποιήσει έγκαιρα τις αρχές για την επικινδυνότητα του ασθενή της...

Σύμφωνα με έγγραφα που δόθηκαν στην δημοσιότητα, η ψυχίατρος του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, Λιν Φέντον, είχε ενημερώσει την αστυνομία ένα μήνα πριν ο Χολμς σπείρει τον θάνατο
στην Αουρόρα.

Όπως αναφέρει το ABC News, η ειδικός είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα από τον 25χρονο όταν σταμάτησε απότομα την θεραπεία του, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στις αρχές και να γνωστοποιήσει ότι ο ασθενής της αποτελεί δημόσιο κίνδυνο έπειτα από τις δολοφονικές δηλώσεις του.

Παράλληλα, ενημερώθηκε και η ασφάλεια του Πανεπιστήμιου του Κολοράντο, με αποτέλεσμα να απενεργοποιηθεί η κάρτα που έδινε πρόσβαση στον Χολμς στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Την ίδια στιγμή, για πρώτη φορά δίνεται στη δημοσιότητα αναλυτική λίστα με αντικείμενα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα του Χολμς, όπου βρέθηκαν μάσκες του Μπάτμαν, σφαίρες, κάρτες με τύπους χημείας, χάρτινοι στόχοι και ηλεκτρικές ασφάλειες.

Όλα αυτά την ώρα που οι εισαγγελείς πρόκειται να ζητήσουν την θανατική ποινή για τον Xολμς, παρά τη πρόθεσή του να δηλώσει την ενοχή του αποσκοπώντας στην ισόβια φυλάκιση αντί της θανατικής καταδίκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα