Κως: Συνελήφθη 52χρονος Κύπριος για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου



Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται από προχθές 52χρονος Κύπριος, που κατοικεί στην Κω και ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου και παιδική πορνογραφία!....

Ο 52χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω προχθές το πρωί στην Κω όπου διαμένει καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, το οποίο είχε εκδοθεί από τις Κυπριακές Αρχές για τη σεξουαλική εκμετάλλευση ενός παιδιού ηλικίας 12 ετών, ενώ κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία.
Ο ίδιος είχε απασχολήσει και το 2006 τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας καθώς είχε συλληφθεί, ως «διαδικτυακός παιδεραστής», από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής, σε έφοδο που έκαναν στο σπίτι του στην Κω, έπειτα από καταγγελίες που είχαν από γονείς ανήλικων παιδιών.Για αυτήν την υπόθεση ο 52χρονος αθωώθηκε από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου το 2008.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος στη νέα αυτή υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε ανήλικο παιδί σεξουαλικά και στη συνέχεια να το εκφόβιζε και να το εκβίαζε κάνοντας χρήση φωτογραφίες που είχε βγάλει.Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και σε βάρος του 52χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τις Κυπριακές Αρχές με το οποίο συνελήφθη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 52χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίζεται ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση, ωστόσο για το αν θα εκδοθεί ή όχι στις Κυπριακές αρχές θα το αποφασίσει τις επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Εφετών Δωδεκανήσου.
Πηγή: rodiaki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα