Νήπια μαθαίνουν να πυροβολούν με καλάσνικοφ στο Αφγανιστάν

Τι και αν το μικροσκοπικό σώμα τους τραντάζεται σε κάθε πυροβολισμό, τι κι αν κλείνουν από φόβο τα μάτια τους… παιδιά από το Αφγανιστάν ηλικίας από πέντε ετών μέχρι το πολύ δέκα ετών, εκπαιδεύονται με επιμονή να οπλίζουν και να πυροβολούν με καλάσνικοφ....

Ντυμένα με μαύρες φορεσιές και έχοντας καλυμμένο το κεφάλι τους τα αγόρια ακολουθούν πιστά τις αυστηρές εντολές των εκπαιδευτών τους, ώστε να αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι να γίνουν οι επόμενοι «κομάντο» της αλ-Κάιντα.
Αυτά τα πεντάχρονα προορίζονται να γίνουν «μάρτυρες» για να προωθήσουν τα μελλοντικά τρομοκρατικά
πλάνα της οργάνωσης και δεν έχουν κανένα περιθώριο…οπισθοχώρησης.
Είναι γεννημένοι να γίνουν οι τρομοκράτες της νέας γενιάς και πρέπει να το αποδείξουν με επιθέσεις αυτοκτονίας, όπως άλλωστε πέθαναν και οι γονείς τους.
Σε αυτό, εξάλλου, στοχεύει η αλ-Κάιντα: στον εντοπισμό ορφανών για να μπορούν να προχωρήσουν σε πραγματική πλύση εγκεφάλου σύμφωνα με τους κανόνες της τζιχάντ.
Το βίντεο που κυκλοφόρησε, φέρεται να έχει μαγνητοσκοπηθεί στην περιοχή του Βορείου Βαζιριστάν, κοντά στα σύνορα του Πακιστάν με το Αφγανιστάν, όπου η συγκεκριμένη «εκπαιδευτική» ομάδα φέρεται να βρίσκεται πίσω από διακόσιες τρομοκρατικές επιθέσεις την τελευταία εικοσαετία, και κυκλοφόρησε από ιστοσελίδα που υποστηρίζει την οργάνωση.

Δείτε το βίντεο εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα