Ο δήμαρχος Καστοριάς εκδικείται εκείνη που φροντίζει τα ζώα!


Δεν πέρασαν λίγες ώρεςμετά από την καταγγελία, που έκανε και μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα ηΑναστασία Πρωτόγερου και τα αντίποινα από την πλευρά του Δήμου Καστοριάςάρχισαν. Η Αναστασία Πρωτόγερου είναι ο άνθρωπος, που θυσιάζεται καθημερινά γιατη φροντίδα των σκυλιών εντός και εκτός Δημοτικού Κυνοκομείου. Είναι εκείνη,που φέρνει στη δημοσιότητα στις απαράδεκτες συνθήκες, οι οποίες επικρατούνεντός και εκτός κυνοκομείου. Είναι εκείνη που βροντοφωνάζει... για τις ευθύνες τηςδημοτικής αρχής, αφού εδώ και μέρες κάποιος ξεπαστρεύει τα σκυλιά εντός καιεκτός της πόλης, μέσα και έξω από το Δημοτικό
Κυνοκομείο.

Η κα Πρωτόγερου σήμεραδιαπίστωσε, ότι προφανώς κατ’ εντολή του Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη, που είναι οδήμαρχος Καστοριάς, οι κλειδαριές του Δημοτικού Κυνοκομείου άλλαξαν,προκειμένου εκείνη να μη μπορεί να μπει σε αυτό!
Τονίζουμε, ότι η καΠρωτόγερου τόσα χρόνια είναι αν όχι ο μόνος άνθρωπος, τότε σίγουρα ο ένας απότους ελάχιστους που νοιάζονται για τα σκυλιά, τα οποία ζουν εκεί έγκλειστα.Καθημερινά πηγαίνει να τα ταΐσει και να τα φροντίσει, κάτω από οποιεσδήποτεκαιρικές συνθήκες.
Χωρίς την παρουσία τηςεκεί τα ζώα κινδυνεύουν άμεσα, πρώτον γιατί ο Δήμος Καστοριάς αποδεδειγμέναουδόλως ενδιαφέρεται γι’ αυτά τα ζωντανά πλάσματα, αν και λέει ότι ξοδεύει100.000 ευρώ γι' αυτά, και δεύτερον ο μοναδικός αποσπασμένος μεσήλικαςυπάλληλος, που είναι επιφορτισμένος με την φροντίδα των ζώων, πηγαίνει εκείμόνο για πότισμα και καθάρισμα του χώρου 2-3 φόρες την εβδομάδα.
Όπως έχουμε τονίσεικτηνίατρος δεν υπάρχει για να επιβλέπει την κατάσταση των ζώων, να φροντίζειγια στειρώσεις, να περιορίζει τα θηλυκά, όταν είναι σε οίστρο, ώστε να μηνπολλαπλασιάζονται τα ζώα εντός του Δημοτικού Κυνοκομείου.
«Ζήσε τη φρίκη στηνΕλλάδα!»
Η κα Πρωτόγερου φανεράαγανακτισμένη από τον τρόπο, που ο Δήμος Καστοριάς εκδικείται τα ίδια τα ζώακαι όχι εκείνη, δηλώνει αποφασισμένη να μη σταματήσει τη φροντίδα τους.Τονίζει, ότι θα πηδάει και πάνω από το φράχτη για να μπει μέσα στο κυνοκομείο.
Το ποτήρι της οργής γιατην κα Πρωτόγερου ξεχύλησε, όταν πριν από μερικές εβδομάδες άρχισε η ομαδικήεξόντωση των ζώων με φόλες.
Το έγκλημα είχε οργανωθείκαλά με αποτέλεσμα δεκάδες ζώα – ο ακριβής αριθμός είναι απροσδιόριστος – ναβρουν φριχτό θάνατο.
Μάλιστα 7 σκυλιά βρέθηκαννεκρά μέσα στον περιφραγμένο χώρο του Δημοτικού Κυνοκομείου. Φαίνεται πως οδήμαρχος Καστοριάς δεν αντέχει την δριμεία κριτική.
Δεν θέλει να ακούει, ότιέχει ευθύνες και προσπαθεί να φιμώσει εκείνους, που παλεύουν για τη σωτηρία τωνζώων, επειδή τα αγαπούν, και όχι επειδή κερδίζουν από αυτά.
Ο δήμαρχος Καστοριάςπροφανώς έχει νευριάσει με την δημοσιότητα, που πήρε το θέμα, μετά τιςαποκαλύψεις του www.zoosos.gr από τον περασμένο Ιανουάριο, όμως δεν κάνει καιτίποτα για να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο!
Αντιθέτως εκθέτει ακόμαπερισσότερο τον εαυτό του, την πόλη του και την Ελλάδα! Αφού οι πράξεις τουχαρακτηρίζουν τη χώρας μας, ως τόπο μαρτυρίου για τα ζώα! Οι φωτογραφίες με τανεκρά
Keywords
Τυχαία Θέματα