ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΦΑΗΛΟ;


ΟΙ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ;Αρθρο -σαφή προειδοποίησηπρος τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ανήρτησε στο διαδίκτυο ο ΦαήλοςΚρανιδιώτης, στενός φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά με τον τίτλο «Η ΝέαΔημοκρατία έχει καταλάβει τι συμβαίνει στην κοινωνία;» και την επισήμανση«Εξω πάμε καλά, μέσα όμως;». Ο κ. Κρανιδιώτης,επισημαίνει απευθυνόμενος προσωπικά στον κ, Σαμαρά, μέσω του antinews.grεπισημαίνει
μεταξύ άλλων ότι «είναι καλό να ανοίγεις διαύλους με το εξωτερικόγια να πείθεις ότι είσαι σοβαρός μετρημένος και αξιόπιστος». Αλλά την ίδιαστιγμή σημειώνει ότι «οι ξένοι δεν ψηφίζουν στην Ελλάδα ούτε ως ετεροδημότες»....

Στην συνέχεια του άρθρουγίνεται σαφής αλλά έμμεση αναφορά για τα ψηφοδέλτια που θα πρέπει να καταρτίσειη Νέα Δημοκρατία με επισημάνσεις του τύπου: «το μήνυμα, για να θεωρηθείαξιόπιστο, πρέπει να έχει αξιόπιστους μαντατοφόρους» και ότι χρειάζονται«κήρυκες με έξωθεν καλή μαρτυρία, αθώους του αίματος...».
Το πλήρες κείμενο τουάρθρου του κ. Κρανιδιώτη:
Καλές είναι οιδιευθετήσεις κορυφής. Να πείθεις ότι είσαι σοβαρός, μετρημένος κι αξιόπιστος.Γιατί οι Φράγκοι κι οι Αλαμανοί είχαν εδώ και καιρό μια τιμωρητική διάθεση μετάτα αεροπλανικά του ψηλού παιδιού από τη Μινεσότα. Θέλανε να μας κουρέψουν μετην ψιλή, να μας αφήσουν μόνο μια φούντα μπροστά, όπως τότε στο 6ο Δημοτικό τουΚορυδαλλού, κι αφού μας πλακώσουν με τον χάρακα, να μας στείλουν στη γωνία νακάνουμε τον «πελαργό» γιατί ήμασταν χύμα στην διαχείριση. Είμαι ειδικός επί τουθέματος, έτσι έβγαλα το νηπιαγωγείο και την πρώτη δημοτικού, ένεκα διαγωγής.Και μάλιστα στην εξτρίμ εκδοχή του «πελαργού». Το 'να πόδι ψηλά και τα χέριαστην ανάταση. Είχες δικαίωμα μόνο ν' αλλάζεις πόδι, όταν δεν άντεχες. Κάνειςτετρακέφαλο τσιμέντο.
Καλό λοιπόν να ανοίξειςκανάλια με τους έξω, να εξασφαλίσεις ότι σε ακούνε, να γίνεται συζήτηση για τηνανάπτυξη, να ΄ρθει και κανένα κονδύλιο στην πραγματική οικονομία, που θα διώξειτις αράχνες από τις ταμειακές.
Καλές κι οι εξηγήσεις μετους μέσα, τους μεγάλους παράγοντες του δημοσίου βίου και της οικονομίας, ναχωνέψουν ότι σε λίγο θα κάνεις κουμάντο. Όλα καλά.
Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα.Οι έξω δεν ψηφίζουν κατά δω. Ούτε σε μονοεδρική. Αυτοί, ξέρετε, Βεστφαλία,Σβάμπεν, σε όμορφα χωριά – λακούβες στην Φλάνδρα, στο Παρίσι κλπ, ψηφίζουν κάτιπαράξενα. Εδώ, ούτε ως ετεροδημότες.
Οι δε εγχώριοι κραταιοί,αληθινοί ή παραπαίοντες, έχουν μεν ψήφο αλλά μια ο καθένας. Ολόιδια κιαπαράλλαχτη με του Μπάμπη, του Θανάση, της Μαρίας και της Ελένης. Είπαμε,ποσοτική είναι η διαδικασία, όχι ποιοτική ή τιμοκρατική.
Αφού λοιπόν ανοίξειςκανάλια, κάνεις τους ισχυρούς, μέσα κι έξω, να αποδεχτούν την επερχόμενηηγεμονία σου και να σκύψουν με συγκατάβαση στην σοβαρότητα σου και στα σχέδιασου, μετά έρχεται η πραγματική μάχη. Εδώ, στα Μαρμαρένια Αλώνια της αληθινήςκοινωνίας, ζουν οι αληθινοί άνθρωποι.
Οι Έλληνες. Μυστήριοι,καχύποπτοι, εκρηκτικοί, ένα περίεργο κράμα ζοχαδιακού μεγαλείου. Έχει καεί ηγούνα τους ως την πέτσα. Ηγέτες – πουλιά, με απλωμέν
Keywords
Τυχαία Θέματα