Σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι υποβάλλεται ο Α. Σαμαράς…

Σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι υποβάλλεται σήμερα το πρωί στο Αττικό Νοσοκομείο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Επιστολή με πολιτικά μηνύματα προς τον κ. Σαμαρά απέστειλε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, με αφορμή το μικρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει..

«Κύριε Πρωθυπουργέ,

»Άστους
να λένε... Καλύτερα να σου βγει το όνομα παρά το μάτι. Τα οποία εξ άλλου, πρέπει να έχετε δεκατέσσερα, με αυτά που θα δουν τα μάτια σας.

»Η Αγία Παρασκευή, προστάτιδα των ματιών, εύχομαι να είναι κοντά σας.»

Με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά επικοινώνησε την Παρασκευή ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου ευχήθηκε περαστικά στον κ. Σαμαρά και γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Σημειώνεται ότι Παρασκευή, σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον διευθυντή της Β΄ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Πάνο Θεοδοσιάδη, διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.

Εξαιτίας αυτής της εξέλιξης, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας την Παρασκευή.

Ο πρωθυπουργός αντιμετώπιζε πρόβλημα από την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο λόγω της προεκλογικής περιόδου δεν ακολούθησε τις ιατρικές συμβουλές
Keywords
Τυχαία Θέματα