ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…


Τα ψηφοδέλτια του κόμματος θα ανακοινώσει αύριο Τρίτη, η ΝΔ,ξεκινώντας ουσιαστικά και την προεκλογική περίοδο. Στις 12 το μεσημέρι θασυνεδριάσει για πρώτη φορά η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του κόμματος υπό τονΑντώνη Σαμαρά, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση τηςΕκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού. Ο κ. Σαμαράς πραγματοποιείσυνεχείς
συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες καθώς την Πέμπτη θα παρουσιάσειστο Ζάππειο το σχέδιό του για την ανάκαμψη της Οικονομίας... τις βασικές δηλαδήπροτάσεις του για το πώς η χώρα θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο μάλιστα, ο κ. Σαμαράς θα ξεκινήσειτις περιοδείες του σε όλη τη χώρα από τη Δυτική Ελλάδα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θαδοθεί στις μονοεδρικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας. Στη ΝΔ ήδηπροετοιμάζονται και για την παρουσίαση από τον Αντώνη Σαμαρά του προγράμματοςτου κόμματος για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης,θέμα στο οποίο στη ΝΔ δίνουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία.
Keywords
Τυχαία Θέματα