Στα νησιά της Ύδρας και των Σπετσών ο Καρύδης…


Τα νησιά της Ύδρας και των Σπετσών επισκέφθηκε το Σάββατο,21 Απριλίου, κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, στην Α΄ Πειραιά και ταΝησιά, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Καρύδης. Ο κ. Καρύδης μαζί με τους συνυποψήφιους του,είχε την ευκαιρία να περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο των νησιών, να συνομιλήσειμε στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ καθώς και με κατοίκους
της περιοχής. Ουποψήφιος βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων αναφέρθηκε σε σύντομη ομιλία του... στηδύσκολη χρονική περίοδο που διανύει η χώρα μας τονίζοντας ότι πρόκειται για τηδυσκολότερη ίσως μετά από τον πόλεμο.
«Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Η ζωή όλων των Ελλήνωνέχει αλλάξει δραματικά. Και η συγκυρία που διανύουμε είναι η κρισιμότερη γιατην Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση. Η κατάσταση είναι τώρα στα χέρια τουκυρίαρχου Λαού. Οι αποφάσεις που θα πάρουν οι πολίτες στις εκλογές της 6ηςΜαΐου θα καθορίσουν το μέλλον μας όχι μόνο για τα επόμενα 4, αλλά για ταεπόμενα 20 τουλάχιστον χρόνια. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα παίζονται»σημείωσε ο κ. Καρύδης.Στην συνέχεια υπογράμμισε ότι δεν είναι τώρα η ώρα τηςδιαμαρτυρίας. Δεν είναι η ώρα της αποχής. Δεν είναι η ώρα της οργής και τηςτιμωρίας γιατί ο Λαός μας διατρέχει έναν μεγάλο κίνδυνο. «Θέλοντας να τιμωρήσει το πολιτικό σύστημα και τουςπολιτικούς για εδώ που φτάσαμε», όπως επισήμανε χαρακτηριστικά, «μπορεί νακαταλήξει να αυτοτιμωρηθεί».«Και τώρα που διανύσαμε όλες αυτές τις δυσκολίες καιαποφύγαμε την χρεοκοπία, τώρα που διασφαλίσαμε την Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδαςκαι την παραμονή στο Ευρώ, τώρα που έστω με άδικα και σκληρά μέτρα φαίνεται έναφως στο τούνελ, δεν έχουμε το δικαίωμα να καταστρέψουμε το μέλλον των παιδιώνμας» κατέληξε ο Δημήτρης Καρύδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα