Τοπικές νεφώσεις

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά και νότια θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη όπου τη νύχτα είναι πιθανόν να σημειωθούν και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά βόρειοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη
μεταβολή....

Αττική: Ηλιοφάνεια θα έχουμε στην Αττική.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη:Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 3 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη:Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 10 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο οπού το βράδυ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις από το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αρχικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το απόγευμα στην Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ πιθανώς καταιγίδα.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 02 (-02) έως 13 βαθμούς Kελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη:Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Κρήτη και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Το βράδυ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, ενώ από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα, με πιθανότητα τη νύχτα για πρόσκαιρη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς
Keywords
Τυχαία Θέματα