ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΟΧΑΪΟ…


Ο απολογισμός τηςτραγωδίας σε λύκειο του Οχάιο έφτασε χθες αργά το βράδυ τους τρεις νεκρούς, ενώο δράστης, ο οποίος παραδέχτηκε πως άρχισε να πυροβολεί «στα τυφλά» είναιπιθανόν να δικαστεί ως ενήλικας. Ο Τι Τζέι Λέιν, 17 χρόνων, άνοιξε πυρ εναντίοντων συμμαθητών του το πρωί της Δευτέρας στη καφετέρια του λυκείου στη μικρήπόλη Σάρντον, τραυματίζοντας...
πέντε. Τρεις από αυτούςπέθαναν. Στο μεταξύ, ο ΤίμοθιΜακένα, αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, ανακοίνωσε το θάνατο ενός από τουςμαθητές που ήταν σοβαρά τραυματισμένος, του
Ράσελ Κινγκ.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικόδίκτυο WKBN, ο Λέιν έδρασε μόνος. Ο 17χρονος κρατείται και στην ανάκρισηπαραδέχτηκε πως πυροβολούσε αδιακρίτως τους συμμαθητές του. Επίσης δήλωσε πως«πυροβόλησε δέκα φορές εναντίον ομάδας νεαρών που δεν γνώριζε και πως εκτός απότο όπλο είχε μαζί του και ένα μαχαίρι».
Από την πλευρά του οεισαγγελέας Ντέιβιντ Τζόις δήλωσε πως ο Λέιν θα δικαστεί σε δικαστήριο ενηλίκωναντιμετώπιζοντας τρεις σοβαρές κατηγορίες ανθρωποκτονίας.
«Είναι έργο ενός και μόνοατόμου. Διάλεξε τυχαία τα θύματά του. Δεν υπάρχει θέμα να είχε υποστεί καψόνια,ούτε υπάρχει σχέση με ναρκωτικά», τόνισε ο ίδιος.
Keywords
Τυχαία Θέματα