150. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (22:05)

13:32 6/12/2012 - Πηγή: TNSite

*Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Η Σπάρτα Πράγας προκρίθηκε ως 2η του ομίλου της.

*Μόλις μία νίκη έχει πανηγυρίσει σε 7 «επισκέψεις» της στην Ισπανία η Σπάρτα Πράγας (1-1-5).

Γήπεδο: «San Mamés»
Διαιτητής: Sébastien Delferiere (Βέλγιο)
Προϊστορία: -

Βαθμολογία (5 αγώνες): Λυών 13, Σπάρτα Πράγας 8, Αθλέτικ Μπιλμπάο 4, Χάποελ Κιριάτ Σμόνα 2.

Πρώτο ματς (4/12): Σπάρτα Πράγας – Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Πέρσι έφτασε έως τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά φέτος «αποχαιρετά» από τη φάση των ομίλων, καθώς με τους

τέσσερις μόλις βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μετά από πέντε αγωνιστικές δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Μάλιστα, τους μοναδικούς της πόντους τους έχει πάρει κόντρα στη Χάποελ Κιριάτ Σμόνα (1-1 εντός, 2-0 εκτός).

Η σεζόν είναι γενικότερα δύσκολη για αυτήν, καθώς στο ισπανικό Πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει μόλις 15 βαθμούς μετά από 14 ματς και απέχει τρεις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με 5-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα το Σάββατο (1/12). Δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δύο στο δεύτερο και το μοναδικό που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει προσωρινά σε 4-1 με τον Ιμπάι στο 66’.

Στατιστικό: G/G τα 4/5 ματς της Μπιλμπάο στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Απουσίες (4): Εκτός έμειναν οι αμυντικοί Ιραόλα, Αμορεμπιέτα και οι μέσοι Ερέρα, Ντε Μάρκος.

Πιθανή ενδεκάδα 4-1-4-1: Ραούλ – Τοκέρο, Ραμάλιο, Λαπόρτε, Καστίγιο – Σαν Χοσέ - Ι. Μαρτίνες, Ιτουράσπε, Μουνιαΐν, Ι. Λόπες – Γιορέντε.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ: Η Σπάρτα Πράγας βρίσκεται ήδη στη φάση των «32», στους οποίους θα προκριθεί ως 2η από τον όμιλό της, καθώς η Λυών έχει εξασφαλίσει την πρωτιά ό,τι και αν συμβεί στις σημερινές αναμετρήσεις. Οι Τσέχοι έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα μετά από τις πέντε αγωνιστικές, από τη γαλλική ομάδα εκτός έδρας με 2-1.

Στο Πρωτάθλημα της χώρας τους βρίσκονται σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή και τη Βικτόρια Πλζεν μετά από 16 παιχνίδια. Προέρχονται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, ενώ είναι αήττητοι εδώ και 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (7-6-0).

Προηγούμενο ματς: Έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι στην έδρα της Βισόνιτσα Ιλάβα την προηγούμενη Πέμπτη (29/11) για το Κύπελλο με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό και η Σπάρτα Πράγας ισοφάρισε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Ζαποτότσνι.

Στατιστικό: G/G τα 5/5 ματς της Σπάρτα Πράγας στη φάση των ομίλων.

Απουσίες (2): Τραυματίες οι αμυντικοί Πάμιτς και Γιάροσικ.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Βάτσλικ – Γκιλ, Σβέντικ, Ζαποτότσνι, Χιμπς – Ματεγιόφσκι, Χόλεκ – Καντεράμπεκ, Χουσμπάουερ, Πρίκριλ – Κέουκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα