266. ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (15:30)

13:32 9/12/2012 - Πηγή: TNSite


Γήπεδο: «Olympisch Stadion»
Προϊστορία: 7-4-7.

Α’ Γύρος: Κλαμπ Μπριζ – Γκερμινάλ 3-1.

ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ (12η): Ο υπηρεσιακός προπονητής Ντε Κόρτε συνεχίζει στο «τιμόνι» της Γκερμινάλ, καθώς ακόμη δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κόστερ. Την προηγούμενη αγωνιστική οδήγησε την ομάδα στη «λευκή» ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και σήμερα την περιμένει ακόμη μία δύσκολη αποστολή που καλείται να τη φέρει εις πέρας. Στα 11 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη και στα δέκα υπόλοιπα μετρά δύο ισοπαλίες

και εννέα ήττες. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει ο Οζτούρκ (ΕΠ 15/1).

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο και κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της φεύγοντας με τον έναν βαθμό από το γήπεδο.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 τα 5/7 τελευταία ματς της Γκερμινάλ.

Απουσίες (3): Τραυματίες οι Στέινεν (ΤΕ 13/0), Στάιν Βούιτενς (ΑΜ 13/2) και Λοσάδα (ΜΕ 15/4).

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (6η): Την Πέμπτη (6/12) ολοκλήρωσε το «ταξίδι» της στο Γιουρόπα Λιγκ και γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Πορτογαλία από τη Μαρίτιμο, τερματίζοντας στην τελευταία θέση του ομίλου της. Πλέον στρέφει την προσοχή της στο Πρωτάθλημα, στο οποίο έχει μείνει πολύ πίσω στην κατάταξη και δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Σε επίπεδο Jupiler League είναι αήττητη εδώ και τρία ματς, με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία, αλλά συνεχίζει να μην πείθει με τις εμφανίσεις της, παρά την έλευση του Γκαρίδο στον πάγκο της. Επιστρέφουν οι Μπλοντέλ (ΜΕ 12/1) και Οτζίτζα (ΜΕ 14/0).

Προηγούμενο ματς: Αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Μαρίτιμο την Πέμπτη (6/12) στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ και γνώρισε την ήττα με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18’, ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρεφαέλοφ στο 85’, αλλά δύο λεπτά αργότερα δέχθηκε το δεύτερο γκολ και έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο.

Στατιστικό: Under 2,5 τα 3/5 τελευταία ματς της Κλαμπ Μπριζ στο Πρωτάθλημα.

Απουσίες (7): Δεν υπολογίζονται οι Γιοργκάρεβιτς (ΤΕ 12/0), Αλμεμπάκ (ΑΜ 9/0), Φιγκέρας (ΜΕ 15/0), Φαν Άκερ (ΜΕ 8/0), Γιόργκεσεν (ΜΕ 13/0), Βάσκες (ΜΕ 8/1) και Τριχόφσκι (ΕΠ 7/0).

Keywords
Τυχαία Θέματα